Magazin > Horoskop in Numerologija
59 ogledov

Numerologinja: "Česa takšnega še nisem videla"

Marina Crljić in Alen Lešnik Anže Petkovšek
Numerologinja LiLi SoRuM je navdušena nad kombinacijo osebnih števil naše bodoče neveste in njenega ženina.

Analiza odnosa temelji na podrobni analizi petih osebnih števil, ki pokažejo, v čem sta si dva podobna, kje se razhajata, kaj so lekcije odnosa ... "Zmagovalca Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu imata kar tri enaka osebna števila, kar je resnično velika redkost! Za njun odnos to pomeni, da ga dojemata zelo globoko. En drugega doživljata zelo po principu 'vse ali nič', kar je seveda intenzivno. Lekcije, ki jih nosi njun odnos, so sprejemanje čiste, iskrene ljubezni, sprejemanje drugačnosti in izražanje svoje drugačnosti. Oba imata tudi enak karmični dolg, kar pomeni, da bosta lahko preko svojega odnosa zdravila temperamentnost in prehitre reakcije," pravi Sorumova.

A to še ni vse. Številke kažejo, da sta si Marina Crljić in Alen Lešnik zares usojena. "Duhovna numerologija uči, da sta osebi, ki sta v intimnem odnosu in imata enako Število duše, sorodni duši. To pomeni, da sta se poznali že v prejšnjem življenju. Alen in Marina imata oba Število duše 2. Tudi sam dan poroke, 8. 6. 2013, nosi vibracije števila 2, zato je zanju popoln. Pravzaprav je to enkratna kombinacija dveh duš, ki sta se našli v ljubezni."

Komentarjev 3
  • LJ24 16:22 18.april 2013.

    Značilno je, da se v krizi in ob pomankanju ljudje zatekajo k nakladačem vsode in jasnovidcem, ker samo na tak način slišijo kaj pozitivnega. To je čas, ko je takšne prevare doživljajo ekspanzijo v neverjetni obliki. Žalostno a resnično.

  • vili.manili 11:35 18.april 2013.

    Samo še nakladači sami.

  • Oseba_ 11:05 18.april 2013.

    a res kdo še verjame v to nakladanje !?