Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

NuMeRoSKoP 27. 3. – 2. 4. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Stopimo ven iz Preteklosti!

Preteklost je naša mogočna učiteljica. Tako določenih napak ne ponavljamo vedno znova, ali pač? Vsi se na določenih preizkušnjah večkrat lovimo in nekajkrat podležemo skušnjavam, neodgovornosti ali površnosti. To je popolnoma človeško. Zdaj pa se iz teh napak naučimo česa si ne želimo.

Definirajte, kako se ne želite počutiti in nato poiščite pot v zaželen občutek.

Ne želite določen tip ljudi okoli sebe (morda neiskren, morda preračunljiv, morda so okoli vas osebe, ki vas ne cenijo, a vseeno od vas pričakujejo uslužnost itd.)?

Definirajte občutek, ki vam ga dajejo. Se počutite manjvredne? In nato opišite občutek, ki si ga želite. Prikličite si v spomin dogodek, ki je bil, … kako ste se počutili? Kdo je bil ob vas in kako se je obnašal/a?

Iščite tak tip ljudi. 

Število življenjske poti 1
Zaradi nihanja energije je možen občutek negotovosti. Sprejmite sebe in sprejmite druge. Kako boste najbolj udobno jadrali en ob drugem? Kaj pa najbolj produktivno? Zaznajte razliko.

Število življenjske poti 2
Kdaj ste nazadnje ljubeče razvajali sebe? Vzemite si čas za sebe in potrudite se ob tem ne imeti slabe vesti. Sprejmite kompliment in pozornost, ne da bi načrtovali, kako ju boste povrnili.

Število življenjske poti 3
Izjemno dober teden za izpopolnjevanje lastnega znanja in sposobnosti. Opazujte v čem uživate ter razmislite kako bi lahko znanje tega izpopolnili ali se o zadevi bolj pozanimali.

Število življenjske poti 4
Zrno na zrno pogača, pravijo. Prepoznajte drobna zrna, torej dejavnosti, s katerimi vedno znova okrepite svojo samozavest. Zdaj je čas, da nehate zgolj razmišljati; temveč: Delujte!

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki zelo razume, kako oklepanje dobesedno duši. Sedaj lahko okolici pomagate razumeti, da življenje diha in se spreminja. Zdaj je čas, da odidete, če tako vi sami čutite.

Število življenjske poti 6
Okrepljen občutek lastne vrednosti bo prisoten ta teden, zato bolj se bolj pogumno odločajte za korake, ki zahtevajo odločnost. Zdaj je čas ta nov začetek in za vaš novi, izpopolnjeni jaz.

Število življenjske poti 7
Sprejmite nasvet nekoga, ki vam je blizu. Ni treba ubogati, a vzemite v razmislek drugačno mnenje ter argumente. Morda pa le še ne veste vsega. Bodite pozorni na skrite podrobnosti.

Število življenjske poti 8
Ko stojite v svoji polni moči se vas neverjetna sreča drži. Spomnite se teh trenutkov in naj vam pomagajo spremeniti energetski tok vaših dni, če se v tem hipu ne zdi, da ste na vrhu sveta.

Število življenjske poti 9
Prav možno je, da boste trmasti ta teden. Zlahka boste pogrevali preteklost, pa naj gre za zamere ali uspehe. Občutek krivde naj bo usmeritev v učenje, in ne v sabotiranje lastnega potenciala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.