Magazin > Horoskop in Numerologija
53 ogledov

NuMeRoSKoP od 22. 8. do 28. 8. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Verjamem v pravljice, odločam se z zdravo kmečko pametjo!

Razkorak med tem, kaj je možno v mislih in kaj v dejanjih, se bo zdel večji kot sicer. Pravzaprav je to neke vrste preizkus ali zaupamo v sebe. Zato izhajajmo iz stališča, da lahko dosežemo karkoli se odločimo, če smo temu le dovolj predani. 

Premagajmo strah, občutek manjvrednosti ali kakršenkoli drug zadržek ter vsaj poskusimo. Četudi nam ne bi uspelo v prvem poskusu, bomo imeli dragoceno izkušnjo: bili smo aktivni. Noben namen, še tako fantastičen, ni vreden počenega groša, dokler ne postane dejanje!


Število življenjske poti 1
Zgodi se, da delujete nepremišljeno in bi temu lahko pravilneje rekli, da reagirate. Tokrat se ustavite in razmislite, preden nekaj storite ali se odločite. Ne mudi se.

Število življenjske poti 2
Sprejmite kompliment, pozornost in naklonjenost, ne da bi vam bilo neprijetno ali da bi takojzačeli razmišljati, kako bi to povrnili. Preprosto sprejemajte in zaupajte.

Število življenjske poti 3
Ste v idealnem času za nov, bolj drzen način razmišljanja. Kako bi lahko bili bolj drzni, inovativni in celo pogumni v svojih mislih in dejanjih? Odprite se prihodnosti.

Število življenjske poti 4
Povezujte se. Nahajate se v času poglabljanja odnosov in krepitve zaupanja v vas same. Sprejmite nekaj o sebi, kar vam ni najbolj všeč in takoj boste lažje zadihali.

Število življenjske poti 5
Pred vami je teden lažje in bolj razigrane energije, a zgolj, če ne boste zapadali v misli preteklosti. Sledite tisti poti, ki vam daje občutek svobode. Spočijte si.

Število življenjske poti 6
Premagajte strah in zagrizite v tisto kislo jabolko, katerega od daleč opazujete že nekaj časa. Vsaj vedeli boste, pri čem ste. Kar pogumno z besedo na plan!

Število življenjske poti 7
Malo več spontanosti vpletite v svoj vsakdan – navihano se spoglejte z največjimi izzivi in dolgočasnimi opravili, pa bo čas hitreje minil. Ne skrbite preveč.

Število življenjske poti 8
Čas je za vaš srček in intimno področje življenja. Odprite se in zaupajte, da ste varni. Naj vas vodi vaš srček pri vseh odločitvah in izbirah tega tedna. Zaupajte.

Število življenjske poti 9
Razum vam sporočal nekaj, kar se bo zdelo nesmiselno. Pa je res? Raziščite od kod izvirajo malo bolj nevsakdanje misli v tem času. Kaj vam sporočajo? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.