Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden 15. 4. do 21. 4. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Višji namen Življenja. Ga živite? Ali je višek dneva limonada na TV?

Pravijo, da je pomembna pot in ne cilj. Vrh gore ponuja prelep razgled, kako pa ga doživimo, je zelo odvisno od poti, ki jo imamo za seboj. Vrednote, kot so spoštovanje, zaupanje, korektnost in iskrenost, naj bodo del naše poti.

Število življenjske poti 1
Polni ste zamisli, katere pa le redko tudi uresničite. Če je Vaša naloga iskati vedno nekaj novega, potem ste briljantni. Vseeno, pa postavite temelje Življenju, sidro sami sebi. Kje ste ''doma''?

Število življenjske poti 2
Vaš notranji občutek Vas vodi po neznanih poteh. Zaupajte sebi in lastnim sposobnostim, da ste in boste vsemu kos. Ali kdaj niste bili? Saj ste še vedno tu in berete Žurnal, kajne? Zaupajte!

Število življenjske poti 3
Polni ste ustvarjalne iskrice, katero včasih najraje skrivate pred svetom. Za prvi korak je potreben pogum. Verjemite, vsak umetnik je bil živčen, preden je uspel. Prosim, prenehajte dvomit v sebe.


Število življenjske poti 4
Preteklost je pomemben del zgodovine. Vi pa ste danes tu in oblikujete Prihodnost. Odprite se novemu in zaupajte nasvetu oseb, ki so strokovnjaki svojega področja. Previdnost da, preplašenost ne.

Število življenjske poti 5
Občutek eksotičnosti je seveda mamljiv. Pa znate sami ustvarjati ali le iščete nekaj ''ekstra'' nekje drugje? Vaše bistvo ste Vi. Poiščite svoj diamant v sebi in izžarevajte sebi lastno svetlobo.

Število življenjske poti 6
Občasno se zgodi, da nas lastno ravnanje tepe. Ali kdaj, namesto, da bi ustvarjali, pravzaprav skrivoma privoščite maščevanje? Ne oddajajte negativne energije, ker boste Vi postali negativni.

Število življenjske poti 7
Naj bodo spremembe, ki jih sami ustvarjate, češnja na vrhu smetane. Veliko več nadzora imate nad lastnim življenjem, kot se zdi. Mogočnejši ste, kot se dojemate. Prevzemite pobudo, storite prvi korak.

Število življenjske poti 8
Bolj čustveni boste kot sicer. Zapirali boste določena vrata še na uraden način. Konec je pravzaprav nov začetek, torej ga dojemajte kot pozitivnega. Pogumno stopite novim izzivom naproti. Popolni ste.

Število življenjske poti 9
Vzemite si čas za učenje nečesa novega. Prav je, da razširite obzorja tudi na strokovnem in profesionalnem področju. Preberite dobro knjigo, udeležite se delavnice, prisluhnite predavanju.  Učite se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.