Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

Numeroskop za teden 15. 9. - 21. 9. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Ko stojimo v svoji moči in energiji, izbiramo kdo/kaj je dobro za nas.

Število življenjske poti 1
Ne hodite po drugih, ko se vam mudi naprej. Tega ne počnete zanalašč, ampak zato, ker ste hitri. Upočasnite svoj korak, opazujte okolico, vzemite si čas za objem.

Število življenjske poti 2
Morda se raje naslonite na nasvet, a tokrat si vzemite čas in izhajajte iz sebe? Vi niste vi kadar se preveč ozirate na druge, kajti s tem je njihovo mnenje pomembnejše od vašega.

Število življenjske poti 3
Samo zamisel je premalo. Ali storite korak, ki temu utrinku sledi? Ali ostaja le pri zamisli? Morda ne bi bilo napak pripraviti načrt, kako se boste zadeve tudi lotili?

Število življenjske poti 4
Spremembe so neizbežne. Torej, namesto, da se jih bojite, se jih lotite. Primite bika za roge in prevzemite pobudo. Kako se boste odločili ravnati ''po ta novem''? Močni ste.

Število življenjske poti 5
Pretirana čustvenost je včasih lahko ovira. Tako jo vi dojemate, zato radi zbežite pred čustveno intenziteto. Kaj pa, če bi se raje vprašali, česa vas je tako zelo strah? Zakaj?

Število življenjske poti 6
Resnica je takšna, kot je. Nobeno čustvo ali sprenevedanje je ne bo spremenilo. Kot tudi vas ne. Ne zatiskajte si oči pred preteklostjo. Če jo boste ''izbrisali'', se bo ponovila. Sprejmite jo.

Število življenjske poti 7
Ko boste dosegli točko ''to je to'', delujte odločno. Odločitev je ločitev od katerekoli druge možnosti. Torej, delujte, kot da ni možno, da bi vam kakorkoli spodletelo.

Število življenjske poti 8
Sprejmite dobro za vse dobro, ki ga oddajate. Ustavite se in sprejemajte. Brez, da bi takoj razmišljali, kako boste dobro povrnili. Dobro tega tedna je povračilo, nagrada vam. Sprejmite.

Število življenjske poti 9
Se zdi, da nimate poguma za nov korak naprej? Se zdi, da korakate, a nikamor ne prisopihate? No, morda pa se tako le zdi? Bi malo pokukali pod površino in opazovali spremembe?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.