Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

Numeroskop za teden 18. 8 do 24. 8. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Resnica je edini pomemben jezik sveta.

Prejšnji teden se je pričel močan proces, ki se bo zaključil 22. 8. Čustva radi ignoriramo, potlačimo, si jih ne priznamo – niti se ne vprašamo, kako se počutimo. Poglejmo v sebe, v globine, v preteklost in odločimo se, kakšne prihodnosti si želimo. Samo od nas je to odvisno.

Ne čakajmo na druge. Ne čakajmo, da bo nekdo namesto nas. Ne prelagajmo odgovornosti. Pa naj gre za pogovor, za zaključek odnosa ali pričetek novega. Nehajmo čakati na druge. Nehajmo upati, da bo on/a karkoli že. Pa kaj se res tako malo cenimo ali si ne zaslužimo? Kaj je razlog?

Število življenjske poti 1
Odločnost vam ni tuja. Dejanja pa naj izvirajo iz vas in ne iz reakcije na nekaj, kar je nekdo porekel ali storil. Odločite se, izberite in šele nato temu primerno ravnajte.

Število življenjske poti 2
Včasih se težko ločite od oseb, ki so (nekoč) nekaj pomenile. Če lahko razumete to osebo, da z vami ni ravnala spoštljivo, potem razumite še sebe, da se je treba odmakniti.

Število življenjske poti 3
Nov začetek je lahko razburljiv ali pa strašljiv. Pravzaprav lahko sami spremenimo, kako ga bomo dojemali. ''Vsak začetek je težak'', ali ''o le kaj me dobrega čaka za vogalom''?

Število življenjske poti 4
Prisluhnite nasvetu, a odločite se sami. Izbira je vaša. Vso pravico imate. In nihče vam nima pravice zameriti, da se niste odločili tako, kot bi oni pričakovali. Vaše življenje je.

Število življenjske poti 5
Določene misli, ki se nam pojavijo, so bolj za zabavo kot zares. Ni vse sporočilo Boga ali globok uvid. Sprostite se in bodite igrivi v opazovanju ter razmišljanju. Uživajte.

Število življenjske poti 6
Se počutite utrujene? Katere bitke še kar bijete, ker ne opazite, da ne obstajajo več? S čim se ne želite soočiti? Intuicija vam pravilno govori. Če nekaj ''smrdi'', je to z razlogom.

Število življenjske poti 7
Nekoliko bolj sproščeno obdobje se vam obeta. Dovolite si ekspanzijo vsega. Zakaj pa ne? Saj včasih res ni treba razumeti. Včasih si preprosto dovolite doživeti. Jutri analizirajte.

Število življenjske poti 8
Čustva, ki so se rodila ali ponovno rodila v prejšnjem tednu, se bodo glasneje oglašala. Jim boste sledili? Potlačiti jih ne boste mogli več. Niti se jih ne boste trudili zanikati.

Število življenjske poti 9
Včasih je težko iz skrajnosti uma in razuma preklopiti v skrajnost čustev in intuicije. Ne trudite se. Oboje vključite v realnost. V trenutek. Seveda je mogoče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.