Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 19. 9. do 25. 9. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Čudeži zdaj!

Naše lastno zaupanje bo vodilo. Kaj dojemamo kot možno in kaj kot nemogoče, bo determiniralo dogajanje okoli nas.

Letošnje leto nas uči zaupanja in vere. Torej, če smo mnenja, da nečesa ne zmoremo, seveda tega ne bomo niti poskusili. V veliki meri se podobno zgodi, kadar ne verjamemo, da je nekaj izvedljivo ali sploh možno. Lahko bi nam padlo na glavo, a vprašanje, če bi to kot tako prepoznali – ali bi se zgolj pritoževali zaradi buške.

Odprite meje svojega uma. Vse je možno. In čudež se lahko prav tale trenutek zgodi tudi v vašem življenju – če ste slučajno še dvomili.

Število življenjske poti 1
Posebej za vas velja, da se odprite energiji srečni naključij in pozitivnih presenečenj. Več ljudi vas v srcu nosi ter vam želi le najboljše, kot se vam dozdeva.

Število življenjske poti 2
Postavite trdne temelje, da bi se lahko prepustili toku. Ne podrejajte svojih potreb in osebnega mnenja pričakovanj drugim. Ohranjajte svojo suverenost.

Število življenjske poti 3
Ko se zdi, da so vaše zamisli preveč ''divje'', kaj storite z njimi? Jih pospravite v zaprašen predal z nalepko nemogoče? Ali verjamete v sebe? Zaupajte vase!

Število življenjske poti 4
Premagajte strah in poglejte v svoje globoke notranjosti. Kateri spomini še vedno bolijo in zaradi katerih ste morda preveč občutljivi ali previdni? Minilo je.

Število življenjske poti 5
Resnica ne boli, lahko pa razočara. Kadar iščemo vedno znova nekaj, s čimer si zapolnimo čas, lahko spregledamo marsikatero opozorilo. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6
Ne bojte se notranjega ognja. Strast je tista, ki premika gore, zaupanje v sebe pa najde način kako premagati največje izzive. Naj to ta teden za vas odločilen. 

Število življenjske poti 7
Morda se zdi, da se določene zadeve (dovolite: neumnosti) predolgo časa vlečejo. Res je. Zaključite. Dovolj je bilo. Veliko lepega vas čaka okoli vogala.

Število življenjske poti 8
Končno je vaš novi Jaz tu! Samo in zgolj od vas pa je odvisno ali se že počutite tako ali ne. Opazujte občutek globoko znotraj vas. Kaj vam sporoča?

Število življenjske poti 9
Bodite pazljivi na vašo neverbalno komunikacijo. Zaradi okorno izbrane besede, seveda ne slabo namerne, lahko pride do nesporazuma. Spregovorite razločno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.