Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

Numeroskop za teden 29. 06. do 5. 7. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Srček naj vodi našo pot.

Naš ljubi ego bi nas rad prepričal, da imam odgovore na vse in da imamo seveda vedno prav. Ali pa ravno obratno, da nimamo pojma. Ne ena ne druga skrajnost seveda ni dobrodošla, zato poiščimo kje na tej krivulji se nahajamo in uravnovesimo svoje dojemanje lastnih sposobnosti.

Postavimo sebe na enakovredno mesto in ne prepuščajmo odločitve drugim.

Število življenjske poti 1
Vi ste pomembni. Niste pa bolj pomembni od drugih. Kadar ste jezni, se lahko zgodi, da malček pozabite na to. Umirjajte svojo energijo, če vas nekaj zmoti, in jo uporabite za preboj.

Število življenjske poti 2
Okrepite se v komunikaciji. Bolj odločno spregovorite. Bolj glasno govorite. Brez sramu in brez zapletanj. Okolica bo hvaležna, da boste bolj jasno izrazili svoje stališče. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Energija podpira vaša ustvarjanja, zato jo uporabite v tem tednu. Namenite več časa konjičkom in uživanju. Doživite nekaj lepega prav vsak dan. Užijte vsak trenutek. Z nasmehom.

Število življenjske poti 4
Pred vami je deloven teden, ki nosi nekaj več obveznosti, kot ste predvideli. Ne nergajte, ampak bodite še posebno pozorni na malenkosti, katere sicer morda zanemarjate. Pazljivo.

Število življenjske poti 5
Dovolite si več počitka, rekreacije in sprostitve. Doživite svobodo in neomejenost v izbiri, tudi kadar izbirate le kakšno solato boste ob kosilu. Vse je izbira, zato bodite zanjo hvaležni.

Število življenjske poti 6
Dogajanja prejšnjih tednov bodo dosegla vrhunec. Možni so ali izjemno romantični trenutki ali pa, žal, zaključek zveze. Velja za vse odnose, partnerske, prijateljske ... Okrepite se.

Število življenjske poti 7
Dobro se boste počutili v svoji koži. Počnite tisto, kar vas veseli, kajti na nezavedni ravni boste tako okrepili svojo lastno vrednost in nahranili svojo dušo. Vzemite si več časa za sebe.

Število življenjske poti 8
Tudi vi se boste počutili močnejše in izjemno dobro v svoji koži. Ne čakajte na pobudo drugih, podajte jo sami. Kaj že nekaj časa odlašate? Storite ravno to. Vse bo v redu, zaupajte.

Število življenjske poti 9
Bodite preprosto Vi. Samo vi ste lahko vi in bodite ponosni na sebe. Osebe okoli vas, ki bi si želele, da se spremenite, naj ne bodo povod za vaše odločitve; le vi ste lahko. Umirjeno v nov dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.