Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

Numeroskop za teden 29. 7.–4. 8. 2013

Lili Sorum Anže Godec
"Strah ima velike oči. Notri pa?"

Temelji so pomembni, saj dajejo vrednost, trajnost in varnost. A kadar smo preveč zasidrani v doživetja preteklosti, ohromimo sedanjost in uničujemo prihodnost. Življenje raste, diha in se razvija. Življenje je energija. Je pretok. Bodite torej živahni in odprti za novosti, ki jih izberete sami.

Število življenjske poti 1
Ne trudite se prisiliti razum, da prevlada čustva. Nikakor vam ne bo uspelo. Previdnost je modrost, a prestrašenost je vseeno tista, zaradi katere bi raje želeli nekaj novega, namesto da bi se spopadli z realnostjo. 


Število življenjske poti 2
Življenje vas bo opomnilo, kaj vam največ pomeni, kaj vaša duša nosi v srcu. Prav je, da sledite temu vzgibu, kajti le tam vas čaka sreča. Vaše sanje so vaše. Ne potrebujete dovoljenja prav nikogar, da bi bili srečni.

Število življenjske poti 3
Vaša notranjost je lahko zelo ranljiva in občutljiva, zato se potrudite opraviti čistko. Navade, ljudje, situacije ali odnosi, ki vas ne spoštujejo in ne krepijo, naj ne bodo več del vašega življenja. Vso pravico imate živeti kot želite.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite dobronamernemu komentarju in ne bodite trmasti. Vaša vztrajnost je sicer lepa čednost, a trenutno vam ne koristi, temveč vas pravzaprav zadržuje na mestu, kjer resnično nimate več kaj iskati. Pokukajte drugam.

Število življenjske poti 5
Kadar se vam utrne ''odtrgana'' zamisel, ji prisluhnite, čeprav vaš razum odkimuje, da je morda nemogoče. Vsi izumitelji so verjeli, da ni mej, zato so sledili sanjam. Za vas je tokrat pomembno, da storite enako. Zaupajte.

Število življenjske poti 6
Dovolite si biti otročje navdušeni nad seboj in nad življenjem. Pomembno je, da ne dovolite okolici in tempu vsakodnevnih obveznosti, da bi uničili vaš sijaj. Čudoviti ste. Ta teden je vaš. Uživajte v njem. Brez krivde.

Število življenjske poti 7
Ne ozirajte se nazaj, če greste naprej. Preteklost je učiteljica in ne napoved prihodnosti. Ne boste stopili znova v isto vodo, ker je vmes preteklo nekaj časa (in vode) in ste se spremenili. Zaupajte vase. Nov dan je tu.

Število življenjske poti 8
Obdobje rasti in raztezanja. Življenje vam ponuja vse, kar želite. Torej, na katerih področjih in kako si želite rasti? Znate podrobno definirati? Če ne znate, potem vam tudi vesolje, bog ali življenje tega ne more dostaviti.

Število življenjske poti 9
Čustva bodo vodila po poti spominov in preteklosti. Bridke izkušnje so učiteljice in ne prekletstvo. Prerežite vezi z ljudmi, ki črpajo vašo energijo. Razumem, da si želite njihove pozornosti, a tak odnos ni dober za vas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.