Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden 29. 9. – 5. 10. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Temelji so pomembni. Ali nas naši nemara potapljajo, namesto, da bi nas gradili?

40. teden v tem letu se posveča našim temeljem. Oktobra jih bomo gradili na novo.

Harmonija v življenju je seveda zaželena. Dosegli jo bomo le, če negujemo vsa področja življenja. Tako fizično, materialno kot tudi čustveno, osebnostno in duhovno. Ali smo srečni v odnosih, prijateljstvih? Smo zadovoljni v službi, delu in ostalih obveznostih našega vsakdana? Skrbimo za svojo dušico, iščemo namen dogodkov, sebe in delujemo na področju, ki je naše poslanstvo? Smo čustveno stabilni ali nas dogodki mečejo iz tira? Kako skrbimo za svoje telo (hrana, gibanje, spanje)? Kolikokrat se sploh sprašujemo o tem?

Število življenjske poti 1
Spremembe so na poti. Na nove poti ne morete preko starih mostov. Ne glejte nazaj. Če bi bilo ''tam'' tako dobro, ne bi niti pomislili iti naprej, kajne?

Število življenjske poti 2
Posvetite več časa čustvom in sebi. Kaj čutite? Kako se počutite? Po čem hrepenite? Pogovorite se s seboj, kot bi se s prijateljem. Tudi svetujte si. Le zakaj ne?

Število življenjske poti 3
Da bi lahko zaupali v svoje sposobnosti, jih moramo najprej spoznati. Se poznate? Raziskujete svoje lastnosti in vrline? Ste ponosni na njih ali bi raje ''sosedove''?

Število življenjske poti 4
Ste marljiva oseba, ki svoje vestnosti in predanosti delu ne zna vedno iztržiti. V tem tednu se naučite spoštovati svojo sposobnost vztrajanja in poštenega dela. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Kadar nekaj odrežete, upate, da ne bo bolelo. Koliko odnosov ste prekinili, pa niste ob tem čutili žalosti? Ali pač? Kdaj vas čustva dohitijo? V katerem trenutku so z vami?

Število življenjske poti 6
Nova pot je pred vami. Potrudite najti srečo v svobodi, ki jo prinaša. Vi in samo vi ste odgovorni za svoje življenje. Prenehajte se ukvarjati z drugimi.

Število življenjske poti 7
Sedaj je še zlasti pomembno, da prisluhnete svoji intuiciji. Notranji glas vam nekaj sporoča, pa temu nikakor ne prisluhnete. Ignoriranje vodstva še nikoli ni bilo modro.

Število življenjske poti 8
Ko smo srečni, oblikujemo svoj vsakdan s popolnoma drugačno energijo. Ni treba biti zaljubljen v osebo, da bi ta občutek obudili. Bodite zaljubljeni v življenje.

Število življenjske poti 9
Čeprav delujete običajno preko čustev in občutkov, pa se tokrat vseeno ozrite tudi po kmečki pameti. Določene zadeve potrebujejo svoj čas, red ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.