Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 6.1. - 12. 1. 2014

Lili Sorum Anže Godec
''Obdobje povezovanja – bodite ljubeča polovička.''

Pa smo v letu 2014. Dobrodošli v letu Resnice. 

Koncept Resnice je lahko zelo različen, vsakemu posamezniku lasten. Vseeno, Resnica pač je. Kakorkoli si jo želimo prikrojiti ali obarvati s takimi in drugačnimi čustvenimi komponentami, Resnica obstaja in je nespremenjiva. Pravijo, da zgodovino pišejo zmagovalci.

Katere osebe, situacije ali odnosi bi bili bolj prijetni za nas, če jim ne bi obrnili hrbta? Smo bolj prizanesljivi v svojem mnenju, kadar je nekaj splošno odobravano?

Torej – kdo ali kaj določa našo Resnico ?

Število življenjske poti 1
Ustvarjajte. Pred Vami je čas novosti in norčavosti. Bodite otročje zvedavi in se prepustite. Oblikujte današnji dan najlepši kot je sploh lahko. In jutri.

Število življenjske poti 2
Zavihajte rokave in se lotite vsega, s čimer odlašate. Ko boste opravili z vsemi nadležnimi nalogami, se bo energija sprostila. Tako se odpira pot novemu.

Število življenjske poti 3
Spremenite smer razmišljanja in način obnašanja. Spremembe so sestavni del tega tedna. Sprostite se. Nekatere stvari pač potrebujejo dalj časa, da zacvetijo.

Število življenjske poti 4
Čustva nam bodo nagajala ta teden. Umirite se in ne dojemajte vsake besede kot osebnega napada ali mnenja uperjenega proti Vam. Umirjeno v nov dan.

Število življenjske poti 5
Novoletni čas je za nami. Sedaj pa se osredotočite na leto, ki prihaja. Kake načrte imate, cilje in naloge? Ne postavljajte jih prenizko in preprosto.

Število življenjske poti 6
Podjetno se boste lotevali novih projektov, ki pa naj zajemajo vsa področja življenja. Zdravje, ljubezen, posel, duhovnost itd ... ne osredotočite se preozko.

Število življenjske poti 7
Na plan bodo prihajale skrite podrobnosti. Bodite potrpežljivi in predvsem, ne verjemite prav vsemu, kar slišite. Marsikdo se bo pokazal v iskreni izvedbi.

Število življenjske poti 8
Novi začetki pravijo, da so težki. Vi ste dokaz, da temu ni tako. Uživajte v vsakem trenutku Vaše nove Realnosti. Zaslužite si vse in le dobro. Sprejmite.

Število življenjske poti 9
Povezujte sez osebami, katerim zaupate. Izvedeli boste marsikaj novega in zanimivega, zapomnite pa si: nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.