Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 10. 10. do 16. 10. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Odločajmo se po pameti.

Vsaka odločitev je naša.

Tudi, ko se ne odločimo, ko omahujemo in prelagamo odločitev na drugo osebo, se odločimo. Z vsako besedo kažemo svoj odnos do sebe in okolice. Opazujmo se in razmislimo, na kakšen način lahko dvignemo nivo kvalitete sebi. Ne drugim. Ne tuhtajmo, kaj in kako bi morala soseda ali prijatelj ravnati. Posvetimo se sebi in svojim izbiram.

Včasih se obnašamo kot, da vse kar obstaja, je preteklost. Življenja še ni konec. Ustvarjajmo dobro za sebe in za generacije, ki prihajajo.

Število življenjske poti 1
Novosti na čustvenem področju se bodo izkazale pravzaprav za pogreto juhico. Česa še niste preboleli ali spustili? Ta teden se vračate v preteklost. Pogovor bo potreben.

Število življenjske poti 2
Resnica osvobaja, a zgolj in samo, kadar je naša. Kakšna je vaša osebna resnica in ne tista, ki jo od vas pričakujejo drugi? Morda pa vi ne razmišljate na takšen način?

Število življenjske poti 3
Odprite se novim priložnosti in jim dajte možnost. Velika verjetnost je, da ste zgolj preveč previdni. Ne omejujte se. Prihodnost prinaša neomejene možnosti. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Ne nosite preteklosti s seboj. Naj se občutek previdnosti ne razrase v strah ali paranojo. Zagotovo boste vsemu kos, ne dvomite v sebe! Sedaj je čas za samozaupanje.

Število življenjske poti 5
Dinamičen teden je pred vami, ki prinaša trenutke hitre, vrtoglave energije. Možno je, da se vam bo pogled na svet postavil na glavo. Opazujte svoj pogled na sebe.

Število življenjske poti 6
Prisluhnite dobronamernemu nasvetu, brez da bi nemudoma ugovarjali. Prisluhnite. Saj ni potrebno ubogati. Pretehtajte za in proti ter se sami odločite. Zaupajte.

Število življenjske poti 7
Domišljija je na pohodu! Lahko pomaga najti genialne rešitve ali na nerazrešljive zaplete; izbira je izključno in zgolj vaša. Usmerjajte misli v pozitivno smer.

Število življenjske poti 8
Polaganje temeljev se nadaljuje. Opazujte gradnike: lastna vrednost, samospoštovanje, odločnost, integriteta, samozavest, radodarnost, ljubezen… Gradite dobro.

Število življenjske poti 9
Kako bi lahko bolj spontano odreagirali, a ostali na svoji poti? Fokus vas lahko ohranja v pravi smeri razvoja, lahko pa vas tudi omejuje v načinu razmišljanja. Uravnovesite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.