Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 11. 7. do 17. 7. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Čas je za korak naprej!

Energij je več kot dovolj, a zdi se, da z njo še ne znamo najbolj učinkovito ravnati. Imamo jasno določene cilje ali gremo skozi dan po občutku? Čas je, da pogledamo vase in si priznamo, česa si več ne želimo in zakaj. Morda smo prerasli določene zadeve. No, pa saj je skrajni čas, da odrastemo. Julij je zelo ugoden čas za osebnostno rast, saj na nas vpliva število 7. Izkoristite njegove blagodejne vplive!

Število življenjske poti 1
Premiki bodo najbolj opazni na področju odnosov ter komunikacije. Kako bi bili lahko bolj definirani? Naj se vam ne mudi dokazati svojega prav.

Število življenjske poti 2
Čas je, da spregovorite ali kako drugače izrazite svoje mnenje. Dovolj je odlašanja in sramežljivosti! Verjetno druga oseba niti ne bo presenečena.

Število življenjske poti 3
Stopite z nogami na tla. Soočite se s svojimi ranami in jih premagajte, pozdravite. Niste se rodili, da bi podoživljali slabe čase. Objemite sebe.

Število življenjske poti 4
Ne držite se starih prepričanj kot pijanec plota. Zdaj je čas, da prevetrite svoja stališča in ste bolj drzni. Seveda lahko dosežete vse, česar si želite.

Število življenjske poti 5
Ozrite se po vašem odnosu do oseb, ki skrbijo za vas. Ste morebiti preplitki ali površni v svojem (upam, da hvaležnem) odnosu do njih?

Število življenjske poti 6
Resnica ne boli. Naše razočaranje zaskeli. Kateri bolečini se lahko izognete, če opustite svoja pričakovanja? Ta teden bo to lažje?

Število življenjske poti 7
Čas je za dejanja, ne zgolj besede ali razmišljanja. Bodite bolj odločni in delujte. Korak za korakom, saj vam ni treba poznati celotne poti.

Število življenjske poti 8
Zaprite tista vrata, ki vas ovirajo pri napredku. Ne hodite ''še enkrat pogledati''. Stvari so take, kot so; kako lahko sebe spremenite na bolje?

Število življenjske poti 9
Korak naprej, za katerega se odločite, je lahko izjemen ali pa čisto droben. Kako se boste odločili? Imate možnosti velikega preskoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.