Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 12. 8. do 18. 12.2016

Lili Sorum Anže Godec
Pripravljeni? AKCIJA!

Vsaka zgodba ima vsaj dve plati. Prav je, da se posvetimo vedno obema, saj se tako lahko marsičesa naučimo. Bodimo odprti in ničesar ne presojajmo ali obsojajmo v tem tednu! Zelo pomembno je, da ohranjamo notranji mir in ne zapadamo v dvom ali celo v prepir.

Izbirajmo tiste poti, ki nas napolnijo z občutkom svobode. Zavedajmo se, da je okoli nas v tem tednu neomejen potencial. In, a uganete, kje se pravzaprav skriva ta neomejeni potencial?

V vas samih!

Število življenjske poti 1
Premiki in spremembe na čustvenem področju. Možen je pričetek nove zveze, vsekakor pa se vam obeta romantičen teden. Dovolite: imate sebe radi na pravi način?

Število življenjske poti 2
Nov način razmišljanja je prisoten znotraj vas, ki pa lahko sproži obramben mehanizem. Opazujte ali nemara ne izhajate iz neutemeljenega dvoma. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Zaupanje v sebe se bo v tem tednu zelo obrestovalo! Bodite odločni, podjetni in učinkoviti. Omahovanje ni potrebno. Uporabite svojo ustvarjalnost in ustvarjajte! Sebe.

Število življenjske poti 4
Je možno, da se nečesa držite kot pijanec plota? Spustite – ali pa vam bo iztrgano iz rok. Dovolj je bilo. Naredili ste vse možno. Niste vi krivi, da se ni uresničilo.

Število življenjske poti 5
Pred vami je izjemno aktiven in vihrav teden. Pričakujte vse, razen dolgčasa. Opazujte svoje reakcije. Česa si potihem želite? Boste točno po tem posegli (ali ne)?

Število življenjske poti 6
Sprememba se predvsem obeta v vašem odnosu do sebe. Torej, kdo ste in kako vi sebe dojemate ter pozicionirate v okolico. Ste pomembni? Ali ste v ozadju?

Število življenjske poti 7
Uporabite domišljijo in odpirajte sebe. Bodite bolj spontani in razigrani. Odprite vrata svojega srca in se zabavajte. Ne jemljite vsake besede preveč resno!

Število življenjske poti 8
Predvsem za vas je pomembno, da spremembe, ki si jih želite, sedaj tudi implementirate. Vas nekaj mami v tem času? Naj to postane stalen vir užitka. Načrtujte.

Število življenjske poti 9
Naj vas morebiten dvom iz preteklosti ne odvrne, da bi nekaj poskusili v sedanjosti. Bodite pustolovski! Poskusite. Kadarkoli lahko novo navado opustite.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.