Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 14. 4. do 20. 4. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Teden Resnice in (pomanjkanja) zaupanja.

Pred nami je čas, ko si ne bomo zmogli več zatiskati oči pred resnico, kateri bi se raje ognili. Šestnajsti teden leta nas bo spomnimo, da moramo uporabljati lastno pamet, oblikovati svoje mnenje in ne zaspati. Ne mislite, da drugi bolje vedo kot vi, ker so bolj izobraženi ali zaradi kakega drugega razloga. Razmišljajte s svojo glavo.
 
Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki je mnogokrat neučakana. Tokrat si vzemite čas in pretehtate odločitev, ki je pred vami. Ne ravnajte impulzivno, ne reagirajte, temveč razmislite.
 
Število življenjske poti 2
Prisluhnite notranjemu občutku: kaj vam šepeta? Imate radar, ki zazna osebe v stiski v trenutku. Ste čudovita opora svojim prijateljem. Sedaj pa prepoznajte tiste, ki vas le izkoriščajo.
 
Število življenjske poti 3
Pogum je vedno potreben za nove začetke. Kaj, ko bi tokrat bili vi tisti, ki se odloča kam in kako? Vzemite vajeti svojega življenja v svoje roke. Vi ste gospodar svojega življenja.
 
Število življenjske poti 4
Razčistite nesporazum ali neko nejasnost, ki vas že dalj časa spremlja. Četudi vas ne teži ali moti, pomembno je, da se pogovorite. Presenečeni boste nad odgovorom.
 
Število življenjske poti 5
Resnica je le ena, pravijo, a seveda jo je moč prikrojiti na tisoč in en način. Ne izmikajte se. Bolj, kot boste dodajali in sproti ''razlagali'', manj vam bodo verjeli. Mirno.

Število življenjske poti 6
Resnica je, kakršna je. Lahko si jo še tako ovijate v celofan. Odnos temelji na spoštovanju, iskrenosti in vzajemnosti. Kdor do vas ni tak, si vas ne zasluži. Ste vi do sebe taki?
 
Število življenjske poti 7
Obetajo se vam spremembe. Popolnoma nepričakovan zasuk v miselnosti, delovanju in dogajanju. Bodite kot voda ...sprejmite in se oblikujte v obliki najlepšega potoka.
 
Število življenjske poti 8
Resnica se bo pokazala v odnosih, osebe bodo pokazale svoj pravi obraz. Kdo ste vi? Kam pripadate? Kak pa je Vaš pravi obraz? Tudi kdo in kaj ste vi je pomembno.
 
Število življenjske poti 9
Vi ste oseba, ki deluje preko čustev in notranjega občutka, zato bo ta teden nekoliko naporen; prisluhnite razumu. Tudi glava je pomembna, ne le srček. Racionalno razmislite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.