Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14.11. do 20. 11. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Stopimo na pot svojega Življenja!

Vse v življenju je naša izbira. Določeni izzivi so zelo težki in boleči. Naša izbira pa je, ali bomo iskali rešitev ali potrditev, da smo žrtev. Ko iščemo dobro, ga najdemo v še tako slabi zadevi, če iščemo slabo, ga najdemo tudi v najlepši pravljici. Bodimo pozorni na to, kako smo naravnani.

Poznavanje svoje življenjske poti je ključnega pomena, saj tako lažje izbiramo korake, s katerimi se bližamo premagovanju tistih lekcij, ki jih kot duša potrebujemo. Zgolj tako se izvijemo iz navideznega začaranega kroga.

Število življenjske poti 1
Prisluhnite osebi, ki je sicer ne spoštujete kaj dosti. Prav možno je, da vas bo presenetila z modro izbranimi besedami, ki bodo nosile sporočilo za vas. Bodite odprti.

Število življenjske poti 2
Bodite čim bolj izvirni v komunikaciji. Izbirajte lahko razumljive besede in dodajte plastične primere. Tujih besed ne dojemajte kot napad na sebe. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Posvetite se obveznostim, ki ste jih v zadnjem času zanemarjali. Zelo verjetno je, da boste kakšen rok zamudili, zato ne odlašajte več. Bodite pozorni na fizično počutje.

Število življenjske poti 4
Ko zaznate, da ste v krču, se lotite nečesa, česar še nikoli niste počeli ali kakšne adrenalinske dejavnosti. Pomembno je, da presekate mletje uma, ki krč povzroča.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite svojemu srcu. Kdaj ste bili na zadnje navdušeno srečni in polni življenjskega zagona? Katere odločitve vas vodijo v smeri te sreče in katere stran?

Število življenjske poti 6
Lažje boste razsodno razmišljali zato izkoristite ta teden za učenje, ter osebnostno rast. Katera znanja bi vam lahko pomagala pri čustveni zrelosti? Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 7
Ko prepoznamo svojo pot in njen namen, se poskusimo čim bolje organizirati. Je možno, da v določenem odnosu/situaciji ali navadi bolj kot ne zapravljate svoj čas?

Število življenjske poti 8
Sprejmite zaključek enega obdobja, da bi lahko pričeli z novim. V tem tednu dobro poskrbite za sebe, naberite si moči in sprejmite ponujeno roko. Kaj vas krepi?

Število življenjske poti 9
Nov val notranje moči vas bo oblil, če boste sledili sebi. Prisluhnite zgolj svojemu notranjemu glasu. Ne dovolite distrakcijam, da vas zavedejo od cilja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.