Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. 1. do 22. 1. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Preko Karme v Mojstrstvo!

Pojdimo naprej z življenjem! Življenje je darilo. Seveda se včasih počutimo prikrajšane, nemara celo opeharjene. Včasih se zdi, da nam gre vse narobe, drugim pa tako super. Vse prevečkrat (napačno) domnevamo o tuji sreči in lastni nesreči. Vedno gremo lahko v pozitivno ali negativno skrajnost. Lahko bi se rodili kot suženj okrutnega lastnika plantaže. No, lahko bi bili naslednik naftnega mogotca. Dejala bi, da ne en ne drug ekstrem sama po sebi, ali zgolj zaradi definicije, ne prinašata zagotovila o sreči ali nesreči. Bistvo: ne primerjajte se več. Tu ni ''zmage''. Razvijajte mojstra v sebi.

Število življenjske poti 1
Položite temelje, ki bodo vodili tja, kjer si želite prispeti dolgoročno. Sedaj ni čas za hitre uspehe, ki so bolj kot ne kratkotrajni. Razmišljajte za leta vnaprej. Kdo želite biti?

Število življenjske poti 2
Veliko več vpliva imate na trenutne spremembe kot ga 'uveljavljate'. Morda prepuščate izbire in odločitve v roke drugih? Zavedajte se lastne veljave in jo uveljavite!

Število življenjske poti 3
Ljubeče se posvetite najbolj nežnih delom sebe. Objemite svoja razočaranja in opazujte kako se bolečina celi. Zagotovo ste zaradi teh izkušenj močnejši, zavedajte se tega.

Število življenjske poti 4
Teden odločitev, katerih se morda izogibate. Povrnite sebe nazaj na 'tovarniške nastavitve'. Kakšno osebo bi oblikovali, če bi začeli lahko znova? Kako to lahko sedaj dosežete?

Število življenjske poti 5
Veste, kadar nihate v svojem obnašanju, vas okolica seveda lahko doživlja kot neresne ali celo neodločne. Tiste zadeve, ki so vam osebno pomembne, postavite na pravo mesto.

Število življenjske poti 6
Določen občutek svobode lahko najdemo tudi v trenutku zaključka. Priznajte: kaj bi si želeli, da bi se končalo (samo od sebe)? Upate, da se bo spremenilo? Treba bo zavihati rokave.

Število življenjske poti 7
Nahajate se v izvrstnem času za novi jaz. S poskušanjem in z radovednostjo odkrivajte nepoznano. Poskusite nov stil oblačenja, nenavadno hrano in podobno. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 8
Se sploh zavedate kolikim polepšate dneve s svojim obstojem? Bodite tudi sami bolj spoštljivi do sebe. Odprite svoje srce in dovolite še komu, da polepšajo vaš vsakdan. Lepo naj vam bo.

Število življenjske poti 9
Otrok ve, česa si želi. Česa ste si vi želeli, ko ste bili otrok? Čeprav so prazniki mimo, pa bodite vi do sebe kot Dedek Mraz z zamudo – izpolnite si prav posebno željo in uživajte ob tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.