Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 17. do 23. 3. 2014

Pomlad Shutterstock
Platno je pred vami.

Število življenjske poti 1
Počasi. Ne hitite nikamor. Ničesar, kar je vaše, ne boste izgubili. Nič ne bo šlo mimo vas. A naučite se ustaviti in vzeti čas, da bi resnično izkusili doživetje. Pa četudi govorimo o večerji.

Število življenjske poti 2
Znate se izvrstno prilagodili, torej zdaj poglejte vase in se vprašajte, na katerih področjih ali odnosih ste se prilagodili tako zelo, da ste del sebe in svoje identitete, izgubili.

Število življenjske poti 3
Ali zavoljo ljubega miru velikokrat popustite in povozite sebe, svoja hrepenenja in želje? Zakaj? Ste srečnejši? Je okolica v resnici zadovoljnejša? Ste občasno kaj zagrenjeni?

Število življenjske poti 4
Preverite resničnost izjav, tako svojih kot tujih. Iskrenost odnosov in dogovorov. Si zatiskate oči, nosite rožnata očala? Bodite neizprosni v tem času. Zaslužite si veliko več in boljše.

Število življenjske poti 5
Bi dejali, da je vaše življenje uravnovešeno? Bi rekli, da znate stopati po srednji poti? In na katerih področjih vam to ne uspeva ravno najbolje? Zakaj? Ste prehitri in radi zbežite?

Število življenjske poti 6
Znate odnehati pravi čas ali pravzaprav nihate iz ene skrajnosti v drugo; iz preveč ljubezni in preveč jeze in odrivanja? Kaj bi pravzaprav sploh radi dokazali? Da zmorete? Ste stroj?

Število življenjske poti 7
Na sebi nepoznan način se lotevajte izzivov v tem času. Ugotovili boste, da imate veliko več smisla za marsikaj, česar do zdaj niste opazili. Bodite radovedni in inovativni. V vsem.

Število življenjske poti 8
Sprejmite naklonjenost osebe, na katero ste že nekoliko pozabili. Obenem sami izkažite pozornost tistim osebam, ki so do vas dobre, pa ste z njimi izgubili stik. Čas hitro teče, kajne?

Število življenjske poti 9
Domišljija  je orodje v naših rokah; no, možganih. Uporabite jo v pozitivni smeri, kot spodbudo, kot inovativnost. Ne dovolite strahu, da jo spremeni v grozljivko v vaši glavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.