Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

Numeroskop za teden od 20.10. do 26. 10.

numerologija Shutterstock
Znanje je le prvi korak. Ga uporabljate?

Kolikokrat vržemo puško v koruzo preprosto zato, ker nekaj takoj v prvem poskusu ne uspe, ali slabše kot bi si želeli? Zakaj? Kaj ni učenje proces? Zakaj zahtevamo od sebe popolnost? Perfekcionizem je zamaskirani Ego trip stavek: ''Jaz sem boljši od vseh vas, sem preprosto najboljši.'' 

Prav je, da se spodbujamo preseči svoje omejitve. Življenje diha, raste in se razvija. Prav je, da se učimo, razvijamo in, da ne zaspimo takoj po zaključenem študiju. Obstaja pa meja med iskanjem potrditve (moram biti najboljši) in željo po učenju zaradi učenja. 

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki svoje znanje in kvalitete zna uporabiti v svojem življenju. V tem tednu pomagajte okolici razvijati to veščino. Včasih je treba premagati občutke krivde. Naučite jih.

Število življenjske poti 2
Nesebična pomoč se mnogokrat povrne na nepričakovan, nenavaden način. Opazujte. Kolikokrat ste bili deležni nečesa lepega kar tako? Sprejmite darilo pred seboj. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3
Resnica osvobaja. Katere ''starodavne'' Resnice se oklepate, da se ni treba soočiti z dejstvom, da nekaj ni bilo tako, kot ste vi menili, da je? Nič ni narobe z vami. Sprejmite. Spustite.

Število življenjske poti 4
Osebe okoli vas so ogledalo nečesa, kar si ne želite priznati. Bolj kot ste trmasti, bolj je očitno. Vztrajnost je spoštovanja vredna, tanka pa je meja med njo in trmo ali ''imam prav''. Sprostite se.

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki je odprta drugačnosti. Ne obsojate. Ampak ali verjamete tudi v prismuknjene zamisli? Se jih lotite ali počakate, da nekdo drug poskusi? Koliko takih idej je res Vaših?

Število življenjske poti 6
Ozrite se po svojih najbližjih. Vi ste ''mama in najboljša prijateljica'' njim – kaj pa vi simbolizirate za njih? Morda bi bil čas, da zamenjate svojo družbo? Ljubezen do sebe je lekcija.

Število življenjske poti 7
Spremembe tega tedna so se že nekaj časa pripravljale. Sprejmite jih kot življenjsko učenje, ki vam nosi nekaj dobrega in vznemirljivega. Nikakor se ne soočite z njimi črnogledo ali nergavo.

Število življenjske poti 8
Čustveno obdobje, ki vas bo opominjalo, kaj je Vaša resnica. Kdo ste? Kaj ste? Kje ste srečni in zakaj? Pomembni ste. Bi dejali, da je vaša okolica za Vas resnično hvaležna? No, ali ste Vi? 

Število življenjske poti 9
Obdobje, kot je ta teden, je kot nalašč, da uravnovesite um in srček, ki se včasih ne razumeta. Kar pomeni, da obema dovolite do besede in pomembnosti. Ne dajajte veljave samo srčku. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.