Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 21. 10. do 27. 10. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Laž ima kratke noge.''

Laž v sebi ne nosi dobrote. Vprašajmo se, kolikokrat je rek ''Kar ne vemo, ne boli'' pravzaprav izgovor osebe, da to ni laž, le povedal/a ni. Bodimo osebe, ki nimajo potrebe po lažeh. Saj to ni težko.  
 
Število življenjske poti 1
Se kdaj zgodi, da svoje prioritete ali odločitve prilagajate zaradi svoji koristi? No, seveda se  prilagajamo vsi, ampak zanima me, kolikokrat se zgodi, da greste preko sebe in svojih načel?
 
 
Število življenjske poti 2
V kakšni meri uravnovešate svojo notranjost z zunanjim življenjem in dejanji? Kolikokrat se zadržujete ali odzovete drugače, kot bi si želeli? Pomembno je, da smo v stiku s svojimi čustvi.
 
Število življenjske poti 3
Novosti so sveža energija, ki nas lahko napolni z zagonom ali pa dvomom. Kako bi rekli, da se odzivate na nepričakovano? Sprejemate, ste navdušeni ustvarjate ali vam to povzroča nelagodje?
 
Število življenjske poti 4
Pred vami je teden odnosov. Iskali boste sebe v drugih. Osebe okoli nas so naša ogledala in učitelji. Svojo esenco iščite znotraj sebe in ne v mnenju drugih. Vzemite si čas za poglobitev vase.
 
Število življenjske poti 5
Ste ustvarjalna oseba, ki je vedno aktivna. Pomembno je zavedanje, da ste hitri in včasih vaša okolica temu ne more slediti. Zato vas dojemajo kot muhaste ali neodgovorne. Včasih. Umirite se.
 
Število življenjske poti 6
Prevzemite odgovornost. Za tri do štiri leta nazaj: kje se vrtite v začaranem krogu? Česa ne spustite? Ne, ni zmaga nekaj slabega obdržati. Zmaga je poiskati dobro in stopiti na novo pot.
 
Število življenjske poti 7
Obdobje sprememb in nihanj. Niste muhasti, ste v procesu raziskovanja in spreminjanja pogleda na svet in lastno mnenje. Lahko si premislite, veste. Vso pravico imate. Sprostite se.
 
Število življenjske poti 8
Čustven teden, ko bo vaš srček vse glasneje tiktakal. Prisluhnite hrepenenju vaše duše in bodite še posebej nežni do oseb, ki so pomembne za vas. Bodite ljubeči do sebe. Danes. Jutri. Vedno.
 
Število življenjske poti 9
Usmerite pozornost v svojo notranjost. Bodite analitični. Čeprav ste človek, ki življenje doživlja skozi srček in ne preko razuma, je sedaj pomembno razumsko analizirati situacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.