Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. 11. do 27. 11. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Gradimo skupaj!

Vsak izmed nas je dragocen unikaten dragulj na temu svetu, s svojo posebno neprecenljivo nalogo. Nihče se ni rodil po pomoti ali brez namena. Zato, bodite unikatni kolikor se le da in združujte svoje sposobnosti s spretnostmi drugih. Gradimo, ne razdeljujmo. Ne ukalupljajmo se več!

V temu tednu vas energije podpirajo pri stabiliziranju zadanega. Ohranite fokus.

Število življenjske poti 1
Bodite domiselni in navihano iznajdljivi. V temu času bo na voljo veliko novih, drugačnih pristopov. Zakaj se ne bi zraven zabavali? Sprostite se; vse je v redu.

Število življenjske poti 2
Spremenite način odzivanja in opazujte spremembe v drugih. Ohranite odločnost, obenem pa se prepustite toku. Kar bo, pa bo. V tem tednu bo veliko nihanja.

Število življenjske poti 3
Opazujte, v katerih odnosih in situacijah se počutite varne in obenem svobodne. Kdo in kaj pa si želi nad vami popolno kontrolo? Poiščite način iz prisile.

Število življenjske poti 4
Čustva bodo nekoliko zmedena, a to naj ne zmede vas. Je možno, da si določenega čustva, ki ga gojite (do nekoga), predolgo niste priznali? Dovolite si občutit.

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj resnoben teden je pred vami, ki razkriva določene informacije, ki so vam bile prej skrite. Bodite pazljivi, da jih ne spregledate. Budno opazujte.

Število življenjske poti 6
Ste v tednu manifestiranja. Zelo hitro se bodo uresničevale najbolj spontane misli, zato bodite zelo pozorni o čem razmišljate in čemu namenjate energijo.

Število življenjske poti 7
Vse je za nekaj dobro, naj bo vaše vodilo. Konec dober, vse dobro pa tudi. Ne oklepajte se preteklosti, razen, če jo želite podoživeti. Prihodnost je tu.

Število življenjske poti 8
Občutek dviga zavesti in notranje moči je tu. Krila ste razprli, zdaj pa to živite. Strah in omahovanje v smeti! Ne oklevajte in ne pričakujte čudeža, saj čusdež ste vi!

Število življenjske poti 9
Pogovorite se. Raziskujte tuja mnenja, a ustvarite svoje. Potrebno bo malo več časa, da bi se določena zadeva premaknila naprej kot bi si vi želeli. Umirjeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.