Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden od 22. 9. do 28. 9. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Ko se odločamo, je vprašanje, kaj bi ljubezen storila, lahko zelo v pomoč.

Kaj bi Ljubezen storila – je dobro vprašanje, a kaka je naša definicija Ljubezni? 

Ali se vprašamo, kako pa mi delujemo znotraj odnosa ali vedno opazujemo le druge? Ali zmoremo brezpogojno sprejeti osebo, pa vseeno postaviti mejo obnašanju, ki je do nas žaljivo, nespoštljivo ali kako drugače neprimerno? Kje je naša meja? Vsak ima svojo in prav je, da jo poznamo. Ženska, ki jo mož pretepa, ponižuje ima mejo postavljeno drugje kot ženska, ki dominira v odnosu. Poznajmo sebe.

Ljubezen je lepo čustvo. Čarobno. Vsemogočno. Spremeni lahko samo nas. Naša Ljubezen ne bo zares nikogar spremenila, lahko mu/ji le pomaga. Odnos, ki ga negujemo, je nekaj drugega. Nobena oseba ni zlobna (do nas), deluje kot sama najbolje čuti. Pravzaprav smo mi do sebe slabi, če se ne oddaljimo od oseb, ki do nas niso po naših merilih ljubeče.

Število življenjske poti 1
Energetsko močna oseba ste in ta teden vam bo pisan na kožo za aktivno delovanje na področjih, ki so vam osebno pomembni. Posvetite se sebi. Okolica bo počakala.

Število življenjske poti 2
Kadar se zgodi, da občutite željo, hrepenenje po nečem, pa ni prave ideje kako bi se to lahko zgodilo, si dovolite ''pavzo'' in naj ima domišljija športni dan. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Določene zadeve napredujejo počasneje, kot bi si vi želeli. S tem ni nič narobe. Razlog, tisti pravi, bo znan v roku dveh tednov. Hvaležni boste zastojem in prelaganjem.

Število življenjske poti 4
Spremembe se kar vrstijo in zdi se, da vas utrujajo. Dovolite jim, da se do konca razvijejo. Preden je proces dokončan, ni smiselno vsega spreminjati. Še bo novega.

Število življenjske poti 5
Upoštevajte čustva. Potrudite se razumeti, čeprav je včasih lažje uiti. Upoštevajte svoja in tuja čustva. Kar pomeni, da se prepustite in dovolite bit ranljivi. Varni ste. Močni ste.

Število življenjske poti 6
Zaupajte v sebe in svojo intuicijo. Kaj je tako dobrega v drami, v odrekanju, v zelo močnih čustvih, naj bo bolečina ali pa radost? Pojdite no za spremembo po srednji pot.

Število življenjske poti 7
Odmik od čustev ne pomeni, da jih ni. Sami sebi priznajte, kaj sploh čutite in česa si želite. Iskrenost do sebe je najbolj pomembna. Sebi včasih lažemo, da nam drugim ni treba.

Število življenjske poti 8
Sprejmite dobro, oddaljite se od slabega. Preprosto. Svoja čustva poslušajte, tudi kadar vam gredo bolj na živce. Vaš srček je vaš srček, ne teptajte ga. Sprejemajte dobro.

Število življenjske poti 9
Sprejmite sebe v vsem v čemer se razlikujete od ostalih. Vi oblikujete sebe in ne okolica. Torej, sami izbirajte svojo unikatnost in enkratnost. Negujte se. Všeč si bodite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.