Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23.5. do 29. 5. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Znamo dobro komunicirati?

Komunikacija je vedno dvosmerna ulica in prav je, da pokažemo dobro voljo ter prevzamemo odgovornost za kakšno ponesrečeno besedo ali gesto. 

V tem tednu bodo nesporazumi lažje zglajeni in opravičila sprejeta z bolj odprtim srcem. Izkoristimo to energijo za tiste odnose, katere smo morda že zapisali prahu zgodovine. V tem času je prav možno, da se bomo spomnili na ljudi, ki jih že dolgo nismo videli. Posezimo po telefonu – pokličimo, spodbudimo kontakt. Povezujmo se. 

Število življenjske poti 1
Pred vami je čas umirjanja in poganjanja korenin. Pomembno je, da položite dobre in stabilne temelje na področju medsebojnih odnosov. Izogibanje odgovornosti se ne bo  dobro končalo. 

Število življenjske poti 2
Obeta se vam spremenljivo razpoloženje in tudi čas, ko si lahko lažje premislite kot sicer. V katerih odnosih se ne počutite sprejete, cenjene in ljubljene? Sedaj si boste to lažje priznali. 

Število življenjske poti 3
Dnevi romantike in čustev so tu. Če ste samski, se v srčku odprite možnosti nove osebe. Ne glede na status (vezani ali ne), razvajajte sami sebe v tem času. Posvetite se domu in družini.

Število življenjske poti 4
Umirjen čas je pred vami, ko boste lažje posegli po osebah, ki jih potrebujete. Morda bi odložili potrebo po nekih pravilih in pričakovanjih, kaj se dela in kaj ne, ter preprosto, se odprli?

Število življenjske poti 5
Sedaj ni čas za odlašanje. Zaupajte, da se bo dobro delo povrnilo. Bodite pozorni ali nemara niste prehitri v svoji komunikaciji z določeno osebo. Počasi razložite svoje stališče. 

Število življenjske poti 6
Sprejmite vse dele sebe in drugih. V tem tednu predvsem tistih, ki vam niso preveč pri srcu. Odpustite, oprostite – sebi in njim. Nato stopite naprej v energijo vzajemnega spoštovanja. 

Število življenjske poti 7
Pomemben pogovor je pred vami. Ne pozabite se ozreti tudi v sebe.  Kakšen je vaš  notranji dvogovor? V pogovoru z drugimi se ne osredotočajte preveč na posamezno besedo, ampak sporočilo. 

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, Izjemno pomembno je, da izražate sebe in svoje poslanstvo. Ne pridušite svoje energije, zgolj ker, ker sogovornik nečesa ne čuti tako intenzivno kot vi. Delujte, ustvarjajte.

Število življenjske poti 9
Tako kot sprejemate druge brezpogojno, sprejmite še sebe. Pomembno pa je tudi, da ne posplošujete dogodkov in ne enačite njihovega pomena. Oglejte si podrobnosti. Prisluhnite drugi plati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.