Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Numeroskop za teden od 24. 10. do 30.10.

numerologija Shutterstock
Zdaj pa po pameti.

V srcu občutimo, z razumom delujemo. Strah je rezultat misli, ki nakazuje možnost. Strah je iluzija, kot ilustracija v otroški slikanici. Mi izbiramo, ali mu verjamemo ali ne. Strah je skrb na steroidih. Ni realnost. Zato se nehajmo odzivati in obnašati, kot da je. To, česar nas je strah, je zgolj možnost – en možen scenarij več. Možnost pa je tudi čudež. Kaj ni bolje verjeti v čudeže kot v tragedije?
 
Število življenjske poti 1
Delujte z zgledom. V tem tednu še posebej močno delujete na svojo okolico s svojimi dejanji in energijo, ki jo oddajate. Pomembno je, da ste poravnani s seboj.
 
Število življenjske poti 2
Sprejmite kompliment in pozornost druge osebe, brez sramežljivosti ali zadržanosti. Ne razmišljajte takoj, kako bi se odkupili. Preprosto, uživajte v tem.
 
Število življenjske poti 3
Dovolj je bilo čakanja in kompliciranja. Bodite točno to, kar ste. Nikogaršnje odobravanje ni potrebno, da bi zasijali v svoji Luči. Ste kot sonce.
 
Število življenjske poti 4
Sprejmite ponujeno pomoč ali nasvet. Marljiva oseba ste, ni pa nobene potrebe, da bi se sami prebijali preko življenja. Kdo vam lahko pomaga?
 
Število življenjske poti 5
Prisluhnite otroku, ki ste nekoč bili. Česa vas uči? Včasih se zdi, da smo bolj razumeli zakonitosti sveta, ko smo bili še otroci. Upoštevajte sebe.
 
Število življenjske poti 6
Prisluhnite razumu. Srce šepeče svoje želje, a razum trdi drugače. Zakaj mislite, da se razum ne strinja s srcem? Morda pa mu je za prisluhniti?
 
Število življenjske poti 7
Zdelo se bo, da vam gre vse po maslu, zato naj se vam ne mudi. Naj vas bolj pretočna energija ne zavede na napačne (prehitre) poti. Počasi.
 
Število življenjske poti 8
Spremembe in nihanja. V kaj niste prepričani, da drži? Hopla, verjetno res ne. Bodite odprti spremembam in novostim. Prav je, da življenje diha.
 
Število življenjske poti 9
Zaupajte lastnim sposobnosti tudi pred težjimi izzivi. Zdelo se bo, da sami sebi po nogah hodite, zato ne komplicirajte! Zaupajte v svojo presojo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.