Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 12. 2016 do 1.1. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Kaj je res in kaj ni?

Pred nami je prehod v zelo drugačno in novo energijo. V zadnjem tednu je zato zelo pomembno, da presekamo še zadnje miselne vzorce, ki nas omejujejo ali kakorkoli drugače zavirajo.

Pokukajmo na drugo stran naših misli. Bodimo radovedni, kako se v drugih kulturah spopadajo s podobnimi situacijami in se iz tega nekaj naučimo. Predvsem pa ponudimo svojo roko tudi tistim, ki živijo na drugi strani sveta.

Število življenjske poti 1
Na vrhu sveta ste! Izpolnite želje sebi in drugim! Bodite odprti, odločni in zvesti samim sebi. Odločnost vam bo prinesla dobre rezultate. Bodite ponosni na sebe.

Število življenjske poti 2
Sprejmite sebe v vsej svoji veličini, da bi lahko v njej v naslednjem letu resnično zasijali. Sledite svojim sanjam! Sledite sebi. Zelo pomembno je, kdo ste VI.

Število življenjske poti 3
Obilo novih idej se obeta v tem tednu, zato si jih kar zapisujte. Naj bodo malo hecne ali ne,  prisluhniti jim. Izumi so se rodili iz najbolj nanavadnih idej.

Število življenjske poti 4
Kako vam lahko nekdo v vaši bližini pomaga? Opazujte osebe, ki vas obkrožajo in vam želijo dobro. Bodite odprti za pomoč. Obenem seveda jo tudi ponudite.

Število življenjske poti 5
Nikamor naj se vam ne mudi. Če nekdo na vas pritiska, se vprašajte, zakaj je temu tako... Vi ste gospodar svojega časa in življenja. Odločni bodite.

Število življenjske poti 6
Previdnost naj ne bo odveč. Raje dvakrat preverite, kot da bi vam bilo kasneje žal. Bodite pozorni, da ne zapadete v strahove preteklosti. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Spremembe, katerim ste se želeli izognit, so tu. Sedaj pa se potrudite za sebe najti nekaj dobrega. Seveda je to možno najti – ko se boste nehali pritoževati!

Število življenjske poti 8
Ko sledite sebi, ustvarjate čudeže. Potopite se v svojo resnico in bodite čudežni vi sami. Obnašajte se do sebe kot do čudeža in čudeži se bodo dogajali vam.

Število življenjske poti 9
Še zadnji dvomi lahko priplavajo na površje. Nič ne de. Pospravite jih kot staro nepotrebno navlako – ne na podstrešje, temveč v smeti. Zdaj je čas!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.