Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 27. 7. do 3. 8. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Okrepite svoje temelje.

Vsak izmed nas je Unikat. To ponavljamo. Ali se resnično poznamo in se prepoznavamo kot diamant, pa je seveda druga zgodba. Kaj Vas osebno definira kot Vas? Ste ponosni na odtenke, ki so drugačni od splošne (ovčje) sive? 

Smo v času, ki nas kar malo vrti okoli prsta. Ampak neke osebne posebne značilnosti so le nam lastne. Jih krepimo ali so nam odveč? Postavljamo pred svoje še vedno mnenje soseda, za katerega pravzaprav niti ne vemo, kaj v resnici misli o nas?


Število življenjske poti 1
Vihrav teden vas bo v bistvu spominjal na vas same. Kdo ste? Opomnite se, kaj je vaše bistvo in namen ter ga širite. Niste le kresnička. Lahko ste svetilnik. O ja, spoznajte svojo moč.

Število življenjske poti 2
Čustva naj vodijo pot (pa ne do čokolade). Opazujte se. Kaj pomirja, kaj je razburljivo ter kaj vas odbija? Kdaj se počutite nelagodno? Uporabite te smernice. Vsi odgovori so v vas.

Število življenjske poti 3
Resnica, je res je ena? Kaka je Vaša resnica? Jo živite, jo govorite? Pomembno je, da sami spoznamo sebe in nato sebe dobesedno oddajamo v okolico. Se poznate in kako se spoznavate?

Število življenjske poti 4
Ste marljiva oseba, ki ji včasih primanjkuje zagona. No, brca v zadnjo plat. Kaj bi vas lahko spodbudilo, da bi se končno lotili vsega, kar ste se nekoč odločili, da bi poskusili? Je potrebna?

Število življenjske poti 5
Ste hitri v odločanju in včasih prehitri v tem, da obupate. Kaj pa tokrat? Ste dvignili roke ali dejansko ne čutite več pomena v tem, kar počnete? Presoja je lahko samo vaša. In posledice.

Število življenjske poti 6
Nov začetek. Kakšen bo? Zapirate vrata in zaključujete. Kot da ne počnete drugega, le kaj je narobe? Treba je stopiti naprej.

Število življenjske poti 7
Intuicija vam nekaj sporoča, a z razumom si poskušate dopovedati, da ni tako. Zakaj ne zaupate v sebe? Vedno ugotovimo, da gre za zaupanje vase. Zmožni ste uspeti.

Število življenjske poti 8
Ustvarjajte. Sreča se vas drži. Bodite otrok, bodite mačji mladiček – bodite vi. Neobremenjeni. Ustvarjajte, kot bi bili v peskovniku stari 4 leta. Kaj boste naslikali na platno življenja?

Število življenjske poti 9
Bolj resnobno se boste lotevali zadanih projektov. Kaj pa vaš srček? Še poje on vsaki podrobnosti ali je začetno navdušenje pošlo? Kje se je rodilo? Tam je še vedno. Stopite nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.