Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 28. 4. do 4. 5. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Teden preobratov & sprejemanja.

Število življenjske poti 1
Radi imate novitete in svežino. Bodite torej pionir in raziskujte. Saj veste, kaj pravijo, ''ne hodi po uhojeni poti. Stopaj tam, kjer ni hodil še nihče, in pusti sled za druge.''

Število življenjske poti 2
Povežite se z osebami, ki jim zaupate. Povprašajte jih, kaj dobrega bi pohvalili na vas, dejala bi, da boste presenečeni nad odgovorom. Sprejmite pa tudi konstruktivno kritiko.

Število življenjske poti 3
Domišljija je orodje, ki lahko pričara mavrico na še tako turoben dan ali nevihto sredi zabave. Odločite se, da boste vedno pozitivno naravnani, ne glede na okoliščine.

Število življenjske poti 4
Ste redoljubni in vestni. Zavedajte se, da lahko s svojim zgledom pomagate osebam okoli vas bolje organizirati njihovo življenje. A ne vsiljujte svojega pristopa, preprosto delite znanje.

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj boste impulzivni kot sicer. Dovolite si kako norčijo, a nikakor ne prestopite meje nagajivosti do te mere, da bi koga s svojim norčevanjem prizadeli. Užijte trenutek.

Število življenjske poti 6
Še vedno ste čustveni in intenzivno doživljate vse, kar se dogaja. Stopite v svoj center. Vase. Ne igrajte več vlog, ne bodite mati/žena/dedek/direktor itd. itd., bodite VI. Vse bo okej.

Število življenjske poti 7
Osredotočite se na svojo Resnico in lažje boste prebrodili naval čustev, ki se vas bo loteval te dni. Sami ste krojač svoje usode in odločitev. Umirjajte misli, ki se vam podijo po glavi.

Število življenjske poti 8
Izjemen teden za poslovne podvige, tudi igranje loterije. Bodite odprti za nagrade, ki prihajajo od vsepovsod. Zaslužite si, in prosim, sprejemajte z odprtimi rokami. Hvala.

Število življenjske poti 9
Svet je ena sama velika celota in vi se tega zavedate. Vaša naloga je povezovati okolico v celoto. Kako lahko posameznikom okoli sebe pomagate sprevideti, da smo vsi eno?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.