Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Numeroskop za teden od 28. 9. do 4. 10. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Možni so koreniti premiki napreji.

Ko živimo v energiji pomanjkanja in v pehanju za doseganjem zadanih ciljev, norm – tudi, če gre le za plačilo položnic, smo omejeni z vsakodnevnimi izzivi, ki pa lahko služijo kot izgovor za izogibanje osebnemu napredku. Tudi plačilo položnic je izziv današnjega časa in vse bolj simbolizira pehanje za *več*. 

Mnogo bolj iskrena slika nas, kot pustolovcev življenja, se pokaže, ko smo v neki malo drugačni zoni ugodja. Ko so položnice plačane, otroci odrasli, naše potrebe zadovoljene – in, če se pred nami odprejo nove možnosti.

40. teden prinaša ravno to: PORTAL MOŽNOSTI. V tednu, ki prihaja bodo možni resnično tektonski premiki v zavedanju, doživljanju življenja in spremembi načina življenja.

Število življenjske poti 1
Pripravite se na teden brez spanja. Zdelo se bo viharno, negotovo, neverjetno – a zaupajte, da je resnično, tako kot ste resnični vi.

Število življenjske poti 2
Čustvenost ni nikoli znak šibkosti. V tem času je pomembno, da sledite svojim lastnim čustvom in ne ugibate, kaj čutijo druge osebe.

Število življenjske poti 3
Razum lahko pomaga v trenutkih, ko se zdi, da ni poti. Uskladite tok domiselnosti, domišljije ter kmečke pameti. Ideja in izvedba, v tem vrstnem redu.

Število življenjske poti 4
Delujte odločno in opazujte, kateri pristop je učinkovit. Bodite iniciator. Bodite organizator. Nikakor ne ostajajte v ozadju. Ne omahujte. Delujte.

Število življenjske poti 5
Da bi se lahko premaknili naprej, morate najprej zaključiti. Katera vrata puščate odrta, njihova smer pa je v preteklost? Ne stojte na prepihu. Bodite trdni.

Število življenjske poti 6
Čas je za novi jaz. Pred vami so odprta vrata novosti, novih poti in poguma. Boste zajeli sapo in se podali v nepoznano, a tako zelo pravzaprav pričakovano?

Število življenjske poti 7
Prisluhnite svoji lastni intuiciji in sprejmite odločitev, s katero omahujete in odlašate. Prisluhnite sebi, sledite svoji Resnici. Spregovorite.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Imate magični dotik, zato ga izkoristite modro in preudarno. Kam vodi vaša pot? Ko izvzamete vse osebe in zunanje vplive, kdo ste?

Število življenjske poti 9
Koreniti pretresi, kot bi vas tresla mrzlica. Njihov name je prebujanje. Kot bi vas življenje malo streslo in dejalo: hej zbudi se. Kje ste zaspali in omagali? Dobro jutro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.