Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 29. 2. do 6. 3. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Vzemi si čas za sebe.

Deveti teden leta nas bo opomnil, da obstajajo trenutki, ko je prav, da se ustavimo ter globoko zadihamo. Kadar smo vpeti v kolesje obveznosti, si redko dovolimo sprostiti in sprejeti dobro za sebe, saj smo z mislimi že pri naslednji nalogi. Naj nam v tem tednu ne zmanjka časa za sebe in svoje potrebe.

Kdaj ste na zadnje razvajali sebe s tistim, kar vas najbolj veseli?

Prehod v mesec marec naj bo nežen opomnik, da smo varni in popolni točno taki, kot smo v tem trenutku.

Število življenjske poti 1
Prejšnji teden ste zapirali vrata; zato me zanima: kako se počutite? Čim večkrat se opazujte in ne sodite, zgolj zaznajte svoje občutke. Vse, kar čutite, je prav, da čutite.

Število življenjske poti 2
Ne trudite se zajezditi občutkov ali misli. Ravno obratno; spregovorite. Vadite pred ogledalom, če je treba. Po domače: ne tlačite več v sebe, ampak dajte ven iz sebe.

Število življenjske poti 3
Enkraten teden za barvitost in zdravljenje preko radosti. Počnite, kar vas osrečuje. Da, danes, jutri in celoten teden. Smeh je najboljše zdravilo. Privoščite si ga v izobilju.

Število življenjske poti 4
Previdnost je dobrodošla sopotnica, a naj ne preraste v nerazumno paniko. Vprašajte se: je res tako hudo ali resno? Zdravite jedro težav, ne stranskih učinkov. Delujte kljub strahu.

Število življenjske poti 5
Nepričakovana sprememba ali zamisel lahko prinese val svobode in občutka, da ste lahko (znova) globoko zadihali. Naj pripomore k zdravljenju potrebe po begu in odmiku.

Število življenjske poti 6
Kaj ni čas, da se objamete in si poveste, da je ve v redu? Morda pa le ni tako hudo kot se pravzaprav bojite, da je? ta teden ponuja občutek varnosti – sprejmite ga. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Razum si bo želel potrditve in miselne hrane, a težje boste dalj časa skoncentrirani. Dovolite si občutiti, ne glede na to, kaj pravzaprav čutite. Dovolite se presenetiti. Odprite srce.

Število življenjske poti 8
Delajte na lastni dragocenosti. Naj gre vsaka sled nizke lastne vrednosti v koš za smeti. Ne odprite se obilju, sprejmite ga. Vdihujte Ljubezen, obilje in srečo. Izdihujte svojo Luč.

Število življenjske poti 9
Počutili se boste dobro v svoji koži. Izkoristite ta teden za delo na osebnosti in duhovni rasti. Katere rane še niso zaceljene? Posvetite se jim v tem času z Ljubeznijo. Objem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.