Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 3. 10. do 12. 10. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Čas je za nove temelje.

40. teden leta nas opozarja na vrline, kot so pošteno delo, resnica ter korektnost. Ne glede na okoliščine, samo mi izbiramo, ali bomo pravični in pošteni ali ne. Nihče nas ne more prisiliti v ničesar. Se zavedamo, da je veliko, kar počnemo, pravzaprav laž – a se nam morda zdi, da smo do tega upravičeni?

Kam so se izgubile tiste prave vrline? Poiščimo jih znotraj sebe in ne stokajmo, da jih ni v drugih!


Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo. Niste še končali. Možno je, da boste presenečeni, kaj vse se znotraj vas skriva. Prisluhnite sebi in bodite spontani. Prepustite se toku.

Število življenjske poti 2
Čustva se bodo okrepila, kar lahko pomeni tudi večjo ranljivost. Opazujte – nekaj iz preteklosti se vedno znova pojavlja. Je povezano s strahom ali zaupanjem?

Število življenjske poti 3
Resnica je ena, ni pa za vse enaka. Lekcije prepoznavanja resnice, tako svoje kot tuje, so tu. Opazujte, kaj pomeni vam določena beseda in kaj drugim.

Število življenjske poti 4
Bodite aktivni! Ne zamudite energije tega tedna. Ne odlašajte. Zaupajte v sebe. Vse, kar potrebujete biti, ste. Ničesar vam ne manjka. Zaupajte v sebe in gremo!

Število življenjske poti 5
Morda bo občutek ujetosti močnejši. Nečesa še vedno niste predelali, zato vas sama energija usmerja retrogradno, namesto, da bi hiteli v prihodnost. Opazujte se.

Število življenjske poti 6
 Zberite pogum in se podajte na popolnoma novo pot. Ne stokajte, da ni časa, denarja, ljubezni; ampak nekaj storite v produktivni smeri. Ne iščite tam, kjer ni.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite mnenju drugih ter podajte svojega. Vaše izkušnje ter znanje se bodo izkazale za zelo dragocene. Podelite jih. Učite. Bodite to, kar ste. Učitelj.

Število življenjske poti 8
Zaupajte notranjemu otroku in mu sledite. Dovolj je bilo dvomov in omahovanja. Domišljija naj bo vaša najboljša prijateljica v tem tednu. Sreča se vas drži.

Število življenjske poti 9
Temelji so pomembni, zato se v tem času posvetite lastnemu zdravljenju in ne pomoči drugim. Ohranite svoj fokus in sprejemajte. Nekaj lepega vas čaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.