Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Numeroskop za teden od 30. 3. do 5. 4. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Ne odlašajmo več s potrebnim spremembami.

Beg  pred odgovornostjo, se strinjamo, je neodgovorno ravnanje, ki ne prinaša želenih rezultatov. Podobno pa tudi trmasto vztrajanje v preteklosti, nepopustljivost pri svojem (napačnem) prav in zaprtost drugačnosti ter spremembam nosi negativne posledice. Srednja pot med obema skrajnostma je pravi pristop. Ne dovolite, da vas prazne obljube zavedejo. Ne ravnajte impulzivno, temveč po notranjem občutku.

Število življenjske poti 1
Izzivi, zaradi katerih vas bo mamilo pobrati šila in kopita, bodo tokrat na področju odnosov. Lekcija je seveda ljubezen do sebe ter spoštovanje sočloveka. Naj se nam v vsakodnevni naglici ne mudi tako zelo, da bi spregledali stisko v očeh druge osebe.

Število življenjske poti 2
Vaša resnica ni nujno enaka prepričanju druge osebe, zato ni pomembno le sprejemanje tujih stališč, temveč tudi jasno in razločno posredovanje ter izražanje svojih. Radi malček počakate, da potipate, kako sogovornik razmišlja – v tem tednu spregovorite prvi.

Število življenjske poti 3
Opazili boste, da ste se spremenili. Čas je, da zasijete. Čas je, da si drznete. Kako se počutite, ko ste to prebrali? Ste vznemirjeni ali bi se najraje skrili pod posteljo? Smo v obdobju, v katerem se bo vaša samopodoba okrepila. Bodite ponosni na sebe.

Število življenjske poti 4
Odmaknite se in počakajte. V tem času ni priporočljivo, da se odločate za korak naprej ali večje spremembe, kljub temu, da jih ravno ta teden prinaša. Temu bi lahko rekli, prevedrite čas negotovosti in počakajte na novice o dogajanju. Nato se odločite.

Število življenjske poti 5
Pričakujte nagle premike, preobrate, presenečenja in nepričakovano. Ne plujte proti toku. Dovolite iskrici spontane energije, da steče in pač preoblikuje, kar je potrebno. Dovolite si doživeti ter izkusiti. Bodite odprti in potrpežljivi. Naj se zgodi.

Število življenjske poti 6
Tanka meja je med prilagoditi se in podrediti se, zato se posvetite temu ali ste le rezerva, nujno zlo kot rečemo, ali princeska v odnosu, ki je za vas pomemben. Seveda isto velja za moške – ste kralj ali le postrešček? Zavedajte se lastne dragocenosti.

Število življenjske poti 7
Če boste umirili svoj um dovolj dolgo, da bi lahko prepoznali glas svojega srca, boste prišli do globokih uvidov ter napotkov za sebe. Ne bojte se in obenem jih ne odpravite, češ, to zveni otročje. Ravno vaš notranji otrok je v tem času pomemben. Prisluhnite.

Število življenjske poti 8
Močne korenine so potrebne, da bi se resnično lahko počutili svobodne. Kadar smo močni v sebi, si dovoli poskusiti nekaj, kar nas lahko zamaje in resnično postavi naše življenje na glavo. Sedaj je čas, da zaupate svojim temeljem, da so dovolj močni.

Število življenjske poti 9
Spremembe so blagoslov novih in drugačnih možnosti ter darilo izbire. Le vi se odločite, ali je nekaj pozitivno ali negativno in prosim, nikoli ne pozabite tega. Kadar se počutite nemočni, se spomnite, da pozitivno ali negativno izberete ravno vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.