Magazin > Horoskop in Numerologija
9 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30.11. – 6.12. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Zdaj je čas, da ozdravimo strah!

Običajno nas je strah tega, kar mislimo, da bi se lahko zgodilo. Torej, v osnovi nas je strah iluzije. Slike v naši domišljiji. Projekcije. Ideje. No, prav vsako idejo lahko spremenimo.  opolnoma vsak strah lahko preobrazimo.

Ne bo šlo čez noč, tako kot ga tudi ustvarili nismo v enem hipu. Torej, česa te je strah? V tem tednu delaj na tem – z Ljubeznijo in energijo zdravljenja.

Število življenjske poti 1
Nov val energije bo prinesel občutek negotovosti. Ni potrebno, da ste vedno vi tisti, ki daje spodbudo. Sledite občutku svobode in stvari se bodo zlahka zložile na svoje mesto.

Število življenjske poti 2
Naj vas srce vodi, a ne v temačne globine, temveč v radostne višine. Prav od nikogar dovoljenja ne potrebujete, da bi bili močni ali srečni. Vsak je svoj gospodar.

Število življenjske poti 3
Morda bi bolj racionalni pristop lahko pomagal premagati strah. Velika verjetnost je, da vaša domišljija ustvarja na polno kot rečemo. Ali je res tako hudo, intenzivno – je res?

Število življenjske poti 4
Pred vami je teden odločnosti, ko so možni koreniti premiki naprej. Največ verjetnosti je, da se bo spremenil vaš način razmišljanja. Premagajte omejujoče miselne vzorce.

Število življenjske poti 5
Vprašanje: kateri del sebe ali svoje preteklosti bi želeli pozdraviti? Kateri del sebe vam ni všeč? Sprejmite se, brezpogojno in z Ljubeznijo. Objemite vse dele sebe. Zdaj.

Število življenjske poti 6
Bi dejali, da vam manjka poguma za nove podvige? Zakaj? Ste nemara nesposobni se naučiti nečesa novega? Seveda, da ne! Takoj sedajle pričnite z učenjem, no pa dajva.

Število življenjske poti 7
Mnogokrat slišimo, da več glav več ve. Tokrat lahko zelo pomagate osebam okoli sebe s svojim nasvetom. Ponudite svojo resnico, izkušnje in mnenje. Nato se odmaknite.

Število življenjske poti 8
Obdobje notranjega otroka vas opominja, da ste dragoceni in najbolj privlačni, ko ste srečni. Kaj vas izpolnjuje? zaradi česa se počutite žive in smiselne? Točno to počnite! Zdaj!

Število življenjske poti 9
Strah je zoprna reč, zato ga ne jemljite zlahka. Prvi korak je Ljubezen. Sprejemanje katerih delov sebe še vedno vi niste sprejeli, ker upate, ali čakate, da jih bo nekdo drug?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.