Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden od 5. 10. do 11. 10. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Korakaj v smeri sanj!

Ko izkusimo občutek absolutne in vseprevzemajoče notranje moči, občutimo resnični mir in zaupanje tako v sebe kot v Življenje. Življenje nam seveda vse prevečkrat postreže z izzivi, zato se ta občutek lahko kaj hitro porazgubi. Spomnite se, kdaj ste se počutili ''vsemogočne''? Kdaj ste stali na vrhu sveta, bili srečni in vse je bilo možno? Vrnite se v otroštvo, če je potrebno – poiščite ta občutek, potopite se vanj in nato iz te in s to vibracijo ustvarjajte.

Ne pozabimo, da se imamo vedno možnost dvigniti nad še tako zahteven izziv in da – če smo iskreni – ga bomo le tako resnično tudi rešili.

Število življenjske poti 1
Čustva bodo imela glavno besedo. Kam vas vleče srce? Razum se bo umaknil, zato so možni čustveni izlivi, katerih sicer niste navajeni. Usmerjate energijo v pozitivno in nežno smer.
 
Število življenjske poti 2
Imeli boste idealno priložnost izraziti sebe in se naučiti nekaj novega o sebi. Neko globoko zakoreninjeno prepričanje, ki v vas sproža strah ali občutek negotovosti, bo prišlo na dan.

Število življenjske poti 3
Odločno spremenite tiste dele življenja, vsakdana, svojih navad, ki vas izčrpajo. Prav nikomur se niste dolžni zagovarjati za izbrane spremembe. Življenje je vaše, zato ga ŽIVITE.

Število življenjske poti 4
Sprejmite konec in odprite vrata nečemu novemu – to večkrat slišimo.  Prvi korak je, da prenehate brskati po spominu, se spominjati, sanjariti, kaj vse bi lahko bilo. Če ni, potem pač ni.

Število življenjske poti 5
Sledite novemu vzgibu. Pred vami se odpira nekaj povsem novega, zato ne glejte nazaj. Ne delajte koraka naprej in nazaj; ne bo se dobro končalo. Pojdite naprej. Minilo je, kar je minilo.

Število življenjske poti 6
Ob vas se bo pojavila oseba, ki vam bo pomagala - če ji boste to dovolili; zato bodite odprti sprejemanju. Zaslužite si darilo Življenja kot povračilo za vse dobro, ki ste ga dajali vi.

Število življenjske poti 7
Niste oseba, ki bi jo privlačile lične in sijoče platnice, ampak ste oseba bistva. V tem tednu dovolite sebi nekaj več igrivosti, saj ste lahko malo preresni. Sprostite se. Smejte se.

Število življenjske poti 8
Imeli boste možnost položiti najbolj enkratne temelje - po dolgem času bodo spremembe, za katere se boste odločili, trajne in dolgoročne. Izbirajte modro in preudarno. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 9
Naj vas notranji občutek, ki vam sporoča, kaj vse je možno, povede nad in preko vseh tistih misli, kako je to lahko težko ali nemogoče. Sami sutvarjate čudeže, zato zavihajte rokave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.