Magazin > Horoskop in Numerologija
54 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. junija do 11. junija 2017

Lili Sorum Anže Godec
Kaj ti ni všeč? To spremeni!

Imamo svobodno voljo, a je včasih ne znamo uporabiti oziroma se je premalo zavedamo. Če je naša duša potrebovala izkušnjo ujetosti, bi se najverjetneje rodili stoletja nazaj kot suženj. Dovolite tej misli, da vam pomaga k zavedanju, da imate v vsakem trenutku možnost pričeti s spremembo. Ni važno ali gre za nekaj zahtevnega ali na moč preprostega, vedno imamo možnost pričeti početi stvari na drugačen način.

Naj nas misli kot ''ne smeš'', ''kaj bodo pa drugi rekli'',  " ne bo ti uspelo'' ne hromijo več. Vzemite svojo moč in svoje življenje nazaj v svoje roke. Svobodni ste.

Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo predvsem na čustvenem področju. Opazujte, kdaj in zakaj se občutite nemočne in ali vas to plaši? Niste kamen, veste. Prav je, da ste čustveni.

Število življenjske poti 2
Ne bojte se povedati svojega mnenje, četudi se morda motite ali razmišljate drugače kot okolica. Spomnite se, kako so izumili smodnik. Zakaj bi bili vi kaj manj vredni?

Število življenjske poti 3
Delujte iz radosti in ne bo vas moč ustaviti! Počnite, kar vas veseli, in izpopolnjujte svoje sposobnosti. Ob tem se ne pozabite noro zabavati. Prikličete si lahko čudeže.

Število življenjske poti 4
Ne bojte se zaključka nečesa, pa naj gre morda za povsem drobceno zadevo. Morda bi bilo lažje, če bi se ognili besedi 'konec' in jo nadomestili s 'sprememba', 'priložnost'?

Število življenjske poti 5
Pred vami je viharen teden, v katerem se boste lažje osvobodili vseh spon, ki vas v tem hipu ovirajo pri svobodi. Zakaj bi živeli v jarmu, ko pa vendar je življenje lepo?

Število življenjske poti 6
Možni so manjši nesporazumi v komunikaciji, ki bodo prinesli pravzaprav še večjo povezanost – a le, če boste iskreni tudi do sebe. Katera čustva bi najraje potlačili ?

Število življenjske poti 7
Čas je za pogovor z notranjim otrokom in našimi notranjimi starši. Kaj bi si želeli, da bi lahko svojim staršem povedali (ali bili slišani), ko ste bili otrok? Izrazite sedaj.

Število življenjske poti 8
Polagate nove temelje, zato naj bodo stabilni, suvereni in naj gradijo nekaj kvalitetnega. Torej, dovolj je stran metanja časa, energije in vas samih za nepomembno.

Število življenjske poti 9
Zanimivi pripetljaji na področju medsebojne komunikacije vam bodo pomagale spremeniti vaš notranji dvogovor. Bodite bolj kvaliteten sogovornik sami sebi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.