Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

Numeroskop za teden od 6. 7. do 12. 7. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Postavi sebe na enakovredno mesto.

Večkrat smo omenjali uravnovešanje energije. Omenjali smo srednjo pot in dejali, da se moramo postaviti za sebe in postaviti sebe na enakovredno mesto. Pričnimo pri sebi. V naši notranjosti. Zato, ne čakajmo na druge. Ne bo jih zadela strela, ne bodo ''ugledali luči'' in se pričeli obnašati do nas drugače. Mi se moramo obnašati drugače do sebe, in sicer spoštljivo.

Postavimo sebe na enakovredno mesto in ne prepuščajmo moči odločitve drugim. Ne tarnajmo, da nas ne upoštevajo, ko pa vendar mi nismo dovolj trdni. Kadar nas drugi ne upoštevajo, to običajno pomeni, da že mi sebe ne jemljemo resno, torej je rezultat odsev naše notranje energije.

Število življenjske poti 1
Upočasnite tok komunikacije. Ko se boste umirili in zadeve povedali bolj počasi in z več podatki, bo energija stekla bolj prijazno. Ni potrebno, da imate prav. Pomembno je, da vas razumejo.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da boste težko izrazili svoje (negativno) mnenje, si pomagajte s kako hudomušno primerjavo ali duhovitim vložkom. Nikakor pa svojih misli ne zadržujte v sebi v tem času.

Število življenjske poti 3
Potrebno bo kar nekaj dela, da bi postavili mejo osebam, ki ste jih razvadili. Vztrajajte. Bodite trmasti in ne popustite. Taktika pokvarjene plošče (ponavljajte kratko izjavo), bo najbolje delovala.

Število življenjske poti 4
Običajno ne storite koraka naprej dokler niste prepričani v izid le-tega. Če boste čakali na tovrstno potrditev, se ne boste nikamor premaknili. Sedaj je čas akcije, neodvisno od strahu.

Število življenjske poti 5
Čustva naj vas ne zavedejo. Marsikdo vas bo namreč želel prepričati, da je žrtev in da je to vaša zasluga. Ne nasedajte manipulacije. Ohranite mirno kri in ne odmikajte se.

Število življenjske poti 6
Svoje mnenje povejte umirjeno. Čustveni izpadi namreč dosežejo ravno obraten učinek kot ste si ga zaželeli; predvsem kadar govorite z osebo moškega spola. Bodite trdni in mislite resno.

Število življenjske poti 7
Dovolj je bilo teorije, zdaj so na vrsti dejanja. Delujte v skladu s tem, kar govorite. Bodite dosledni in predvsem aktivni. Naj ne ostaja le pri besedah in mislim ter namenih. Delujte. Zdaj.

Število življenjske poti 8
Sprejmite. Predvsem sprejmite sebe. V vsej svoji veličini in moči. Kaj se lahko slabega zgodi, če to storite? Se bojite, da boste nekoga ob sebi izgubili? Ali ta oseba res sodi torej k vam? Razmislite.

Število življenjske poti 9
Nove poti so pred vami – na katero boste stopili? Ne zanemarjajte preteklosti, saj ste tako postali kdor ste. Prepoznajte pa potrebo po spremembah in napredku. No, pa pojdimo novemu naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.