Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Numeroskop za teden od 7. do 13. 9. 2015

Lili Sorum Anže Godec
S svežim vetrom v jadrih naprej!

Dokler si nečesa ne moremo zamisliti, tega ne moremo ustvariti. Torej, dokler naša domišljija ni dejavna, težko nekaj novega oblikujemo. Ampak, seveda to še ni resnično, samo zato ker je znašlo v naših mislih. V katerem koraku nastane ideja Resnica in kdaj bi lahko dejali, da domišljija in resnica hodita z roko v roki? Pri nastajanju nove Resnice? Preoblikovanju obstoječe?

Pravzaprav je najbolj pomembno vprašanje: kje so postavljene meje v naši lastni domišljiji, ko razmišljamo o možnem ali dosegljivem?

Število življenjske poti 1

Obilo novosti na področju odnosov in komunikacije. Predvsem umirite žogico in se ne prenaglite v izjavah ali odločitvah. Zavedajte se, da si lahko določene zadeve tudi le domišljate.

Število življenjske poti 2

Naj domišljija deluje s polno paro. Bolj navihani in igrivi boste, zato boste tudi resnejše izzive lažje reševali. Majhen otrok ni obremenjen z ''ni možno, ne morem'', ampak, ko si nečesa želi, išče načine.

Število življenjske poti 3

Hrepeneli boste po nekaj več strukture ali smisla v dogajanju okoli vas, a ne trudite se razumeti vsega. Namen sprememb in novih informacij ni vaša reakcija ali razumevanje. Pojdite s tokom.

Število življenjske poti 4

Obeta se vihrav teden in obilo sprememb, nihanja, nepričakovanega. Ne bojte se in ne oklepajte se zastarelih miselnih vzorcev. Pomembno je, da zaupate vase in svoje vrline. Nato pa se odprite.

Število življenjske poti 5

Čustva bodo prevladovala nad vašim počutjem. Ni vse, kar pomislite, res in ni vse, kar čutite, večno. Če se bo za kak hip zazdelo, da je premočno ali preveč vsega, se zavedajte preproste misli: tudi to bo minilo.

Število življenjske poti 6

Resnica osvobaja, zato si nehajmo zatiskat oči. Ne potrebujemo odgovorov, pisnih navodil ,vse, kar potrebujete je, da ste, kdor ste. Bil bi skrajni čas, da si nekaj priznate – nekaj, kar se je zgodilo pred leti.

Število življenjske poti 7

Od ideje do realizacije je nekaj korakov, kako bi jih lahko kar najbolj učinkovito ubrali. Vas se namreč drži največ energije manifestiranja v tem času. Ustvarjajte, delujte in ne zapletajte.

Število življenjske poti 8

Vsak začetek ima svoj konec. Zgodi se, da je vse, kar potrebujemo, razumevanje. Zavedajmo pa se, da je vsak konec žetev – torej, česa ste se naučili (ali pa morda še vedno ne)? Ne bodite jezni sami nase.

Število življenjske poti 9

Obilo nove energije, zamisli in odprtih poti. Ne omahujte preveč, ne analizirajte pretirano; ampak zaupajte toku energije, da vas vodi v smeri, ki je za vas pravilna in dobra. Samo na kratko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.