Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Numeroskop za teden od 9. 3. – 15. 3. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Prvi preseki v letu 2015 so tu!

V preteklem tednu smo se opomnili, da naj nas vsakdanja rutina ne povozi. V tem tednu ne bo nič kaj veliko rutinskega – razen, če si bomo namerno zatiskali oči ter stvari pometali pod predpražnik. V tem primeru se zavedajmo, da se bomo slej kot prej prisiljeni soočiti z vsem, kar odrivamo.

Število življenjske poti 1
Spremembe so potrebne na področju odnosov. Ste oseba s polno malho energije, preudarite, za koga ali za kaj jo porabljate. Zgodi se namreč, da ste zvečer utrujeni, za sebe pa niste storili nič.

Število življenjske poti 2
Stopite iz lastne sence. Nihče je ne meče na vas, ne da bi se vi s tem strinjali. Dovolj je prelaganja ter odlašanja. Najbolj primeren čas za vaše sanje je SEDAJ. Torej, kako se jih boste lotili?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam bolj delaven teden, v katerem se boste soočali z obveznostmi, katere ste prelagali ali upali, da jih ne bo potrebno storiti. Kar zavihajte rokave že v ponedeljek in se lotite dela.

Število življenjske poti 4
Niste največji ljubitelj sprememb, a tokrat se prepustite toku brez godrnjanja. Zaupajte, da se spremembe ne dogajajo, če niso potrebne. Kaj bi si želeli biti še vedno doma v jamah? Bodite odprti.

Število življenjske poti 5
Spremenil se bo vaš odnos vas do vas samih. Drugačen pogled boste oblikovali na lastno vrednost, zato naj bo kar se da pozitivno usmerjen. Iščite nove načine izkazovanja čustev. Odprite se.

Število življenjske poti 6
Ne iščite potoka v puščavi. Ne pričakujte prave Ljubezni tam, kjer je nikoli ni bilo. Če je treba, zamenjajte krog ljudi okoli sebe (nič hudega, če je to ''spet''). Bodite ljubeči do sebe, nato do zahtev od drugih.

Število življenjske poti 7
Svoje znanje boste imeli možnost spremeniti v nov poslovni projekt, torej v zaslužek. Ponavljamo, da je letos pomembno teorijo uporabljati v praksi in sedaj je popoln čas za to. Izkoristite to energijo.

Število življenjske poti 8
Dovolj je bilo nekih traparij in izgubljanja časa. Kje se konec meša z novim začetkom? Spustite preteklost, saj to ni kovček s potrebščinami, temveč nepotrebno breme. Stopite v Življenje. Vaše.

Število življenjske poti 9
Najbolj boste občutili energijo začetka in novitete. Bodite odprti nenavadnemu ter inovativnemu. Podprite osebe in projekte, ki označujejo napredek, ne glede na katerem področju. Čas je za novo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.