Magazin > VIP
248 ogledov

Nuša Lesar: Ona je njena zamenjava

Nuša Lesar mediaspeed
V času, ko voditeljica oddaje SVET na Kanalu A, Nuša Lesar, tekmuje v oddaji Zvezde plešejo, bo njeno vodenje prevzela Urša Trebušak.

Gregor Trebušak Urša Žgajnar | Avtor: mediaspeed.net/Katja Kodba mediaspeed.net/Katja Kodba
Simpatična voditeljica informativne oddaje SVET na Kanalu A Nuša Lesar se je morala za nekaj časa odpovedati voditeljskemu stolčku, saj ima polne roke dela z oddajo Zvezde plešejo. Treningi za plesni šov niso mačji kašelj …  Plesni pari namreč trenirajo vsak dan. "Poleg treningov pa se morajo udeležiti tudi studijske vaje, generalke in seveda oddaje v živo, ki jim zaposli kar celo nedeljo,“ so za Žurnal24 povedali na POP TV.

Mesto voditeljice oddaje SVET na Kanalu A bo v času njene odsotnosti prevzela novinarka Urša Trebušak, žena voditelja in urednika oddaje, Gregorja Trebušaka. "V tako kratkem času vodenja ne moremo napovedati, kako zamenjava vpliva na gledanost, saj bi za to potrebovali nekaj več časa. Po prvih odzivih lahko povemo, da so jo gledalci sprejeli zelo dobro. Urša Trebušak je med gledalci že poznano ime in gledalci jo imajo radi. Že vrsto let v oddaji pokriva zdravstvene teme, že večkrat pa je ob posebnih priložnostih (Svet pri vas...) oddajo SVET na Kanalu A tudi vodila. Tako smo prepričani, da bo do prihoda Nuše Lesar svojo novo vlogo opravila suvereno in profesionalno,“ pravijo na naši največji komercialni televiziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.