Magazin > VIP
108 ogledov

Nuška Drašček: Grdo je, ko se moški odločijo za lepotne popravke

Femme fatale Saša Despot
Slovenska pevka je poleti na svojem Facebooku objavila fotografijo brez ličil. Povedala nam je, kaj meni o pritisku medijev glede gub in staranja.

Nuška Drašček pravi, da podpira svetovne zvezdnice, kot sta Renee Zellweger in Alicia Keys, ki se upirata zadnemu trendu prikrivanju gub in s tem let. Nuška je sicer vesela, da je v Sloveniji pristisk zaradi gub na sceni veliko manjši kot v tujini, a vseeno se zaveda, da je pritisk prisoten. "Vedno se najde kdo, ki bo kaj na tebi komentiral, a če ti to ne pride do živega in se v svoji koži dobro počutiš, potem gube niso problem! Se mi zdi, da je mladostnost precej povezana s stanjem duha…" je povedala 36-letna glasbenica in dodala, da se strinja da za na kamero potrebujemo vsaj malo ličil, saj močna osvetljava ne dela usluge prav nikomur: "Roko na srce, nekaj obdelave je vedno potrebne, že zaradi samih luči, ki so na tovrstnih fotografiranjih bistveno močnejše in poudarijo tudi kaj, česar s prostim očesom niti ne opazimo."

Pravi, da je navdušena nad Alicio Keys, ki se je pred nekaj meseci odločila, da bo na vse intervjuje, nastope in prireditve hodile popolnoma brez ličil. "V tujini se mi zdi, da štejejo vsako novo nastalo ali pa zlikano gubo. /.../ Zdaj se že moški popravljajo in do te mere, da je prav grdo opazno."

Ali bomo tudi njo kdaj videli brez ličil na kakšni prireditvi, koncertu? "Jaz sicer precej hodim naokrog nenaličena, ker želim, da mi koža, ko nimam nastopov, diha in je neobremenjena – in ljudje mi večkrat rečejo, da izgledam mlajša kot pa na televiziji,“ pravi Nuška in doda: „Všeč mi je naravni make-up, česar se tudi sama zadnja leta poslužujem na nastopih in koncertih. V bistvu je čisto možno, da kdaj prikorakam brez ličil!" (smeh)

Komentarjev 1
  • izRODEk 08:34 26.september 2016.

    Odkrita in privržena podpornica SDS in njihovega fuhrerja Ivana Janša - Janeza....tudi s palico se je ne bi dotikal. :)