Magazin
2176 ogledov

O bog, kako si ga je želela!

seks Shutterstock
Manca in Urša sta bili cele dneve skupaj, nakupovali, klepetali in tuhtali, kako čim bolje zapraviti nov dan.

Umetnost ličenja in oblačenja sta obvladali do skrajnosti, za njuno finančno stanje pa sta skrbela pridna moža, ki sta skupaj vodila večje podjetje. Urši niti v sanjah ne bi padlo na pamet, da bi se spečala s kom drugim in izgubila to varnost, Manca pa je bila tukaj precej drugačnih misli in idej.
Kljub večnim opozorilom svoje prijateljice je rada šla v posteljo s kakim privlačnim tipom. Še najraje je imela zasedene, ki so se pred ljubosumnimi dekleti in ženami skrivali.

"Takšen, ljubica draga, ne bo niti pisnil," je prepričevala Uršo. Že večkrat je bila blizu, tokrat pa je nasedla, ko je spoznala postavnega Velenjčana, ki je v Ljubljano dobesedno hodil na lov. Njegovo oko se je zapelo za Uršino zadnjico, ki mu ni šla iz glave. Tudi z rokami je večkrat zapel za njo in Urša se začuda ni preveč upirala. Končno je na plan privrela njena skrita narava, ki si je želela pustolovščin in avantur s hudimi tipi ter seksa do sitega ne glede na kraj in uro.

Matej je bil temnolasec, čvrstih kodrov, oblečen v prestižne znamke, modrih oči in atletske postave. Bil je nekoliko višji od nje, zato ga je vedno gledala malce navzgor in takšna je bila videti prav seksi. Še posebej pogled navzdol proti njenemu dekolteju je bil sanjski. Punca je imela prsi zvezdnice, za kar je poskrbel njen premožen mož, zato je z njimi vedno in povsod plenila pozornost.

Tudi Manca je bila že tik na tem, da bi šla pod nož, a si je v zadnjem hipu premislila. Imela je lepe naravne prsi, Urša pa je imela precej majhne in je enostavno morala nekaj ukreniti glede tega.
Matej je svoje roke nanje položil neke majske sobote, ko se je njun skrivnosten zmenek zavlekel pozno v večer. Po zares dolgem času je imela občutek, da je svobodna, da ji nihče nič ne more in da je bolj seksi od svoje prijateljice, ki je fante polagala kot keramičar ploščice.

Matej je plezal po njej, jo pohotno grabil za čvrste prsi in vzdihoval nekje med njimi. Med poljubljanjem jo je slačil in na trenutke bi prisegla, da ne ve, kje se nahajajo njegova usta. V najeti sobici je razkrečena ležala na postelji in nakrivljenega pogleda iskala njegovo glavo, ki je bila en trenutek na njenih stoječih joških, že naslednji pa pri ravnem trebuščku.

Z jezikom ji je vrtel po popku, kjer se je skrival precej svež okrasek. Spomnila se je, da jo je vprašal nekaj v stilu, ali ima spodaj tudi kakšnega. Imela ga je, a ni imela moči, da bi izrekla kakšno besedo. Vse, kar je prišlo iz njenih ust, so bili vzdihi in ječanje.

Ko ji je slačil spodnjice, ki jih je kupila prejšnji dan v neki erotični trgovini, ji je vzelo sapo. Niti vdihniti ni mogla ob misli na to, da njen skrivni ljubimec pravkar opazuje njeno brezhibno urejeno češpljico in se smehlja ob pogledu na okrasek, ki krasi njen nabrekel ščegetavček.

Še močneje je razmaknil njene že tako razkrečene noge, potem pa se z vročim jezikom in ustnicami od kolen navzdol počasi spuščal proti svojemu medenemu cilju. S prsti je pobožal gladko češpljo, zavzdihnil od navdušenja nad njeno vlažno podobo in gladkostjo, potem pa se s usti prisesal nanjo.

Urši je zmanjkovalo zavesti, obupno je potrebovala nov vdih, a ga ni bila sposobna narediti. Čutila je, kako ji z jezikom prodira v strašansko potrebno vagino, kako ji z usti nalašč pritiska ob ščemeč ščegetavček, se ga dotika, jo boža z rokami po vsem telesu, stiska čvrste prsi …
Pomislila je na njegov penis, kako velik mora biti in trd v tistem trenutku. Polizala mu ga bo, kot ga še nikoli ni nobenemu. Pustila bo, da se ji izprazni v usta in pogoltnila bo vso spermo, kar je ima na zalogi. Tako zelo potrebna je bila, da je na ves glas zakričala, ko je končno prišla do sape. Njeno ječanje je bilo presenečenje za oba, njeni kriki od ugodja pa resnični kot le kaj. Prihajalo ji je že od njegovega jezika in ustnic, od božanja in od umazanih besed. Ko se bo spravila k sebi, ga bo naskočila! Njegovega tiča si bo prilastila in z njim počela vse, česar doma ni mogla. O bog, kako močno si ga je želela! Na vse mogoče načine – v ustih, tamali in še kje. Vsega si je želela poizkusiti po malem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.