Magazin > VIP
232 ogledov

O Mireli Lapanović pišejo tudi v Veliki Britaniji

Mirela Lapanović Youtube
The Sun in Daily Mail pisala o dogajanju v šovu Parovi.

Domnevni seks med Mirelo in Milijem v šovu Parovi odmeva celo v Veliki Britaniji. "Groza v resničnostnem šovu. Fant trdi, da so producenti omamili njegovo partnerko, da bi s seksom dvignila gledanost šova, ki spominja na Big Brother,“ se glasi naslov članka, ki ga je tabloid The Sun napisal o škandalu.

Ime Mirelinega zaročenca, Andreja Laharnarja, je časnik zapisal pravilo, so se pa zmotili pri Mireli. Njej so nadeli ime Mirela Lapanovic Milija.

Kot poročajo, Andrej verjame, da obstaja verjetnost, da je bil tudi Mili pod vplivom drog in da bi bila Mirela šokirana, če bi ji televizija pokazala posnetke. "Produkcija tako tekmovalcem kot tudi občinstvu ne dovoli govoriti o tem groznem incidentu,“ je The Sun povzel Andrejevo izjavo za srbski medij, za  katerega je tudi povedal, da se morajo tekmovalci zaradi pritiska s strani televizije pretvarjati, da je bil seks zaigran.

Tabloid še navaja, da šov snemajo v Beogradu in da se televizija na obtožbe ni odzvala.

Daily Mail je napisal skoraj identičen članek, niso pa se zmotili pri Mirelinem imenu.

 
Komentarjev 3
  • milan0 11:58 16.maj 2017.

    Je že po 10. Milija iz šova parovi je strah

  • mymind 10:48 16.maj 2017.

    Hja,. malo medijev piše o prostituciji na nov način.. preko resničnostnih šovov. Denar je pač denar in eni bi zanj naredili vse.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:05 16.maj 2017.

    Toooooo, prava novica za dobro jutro. Gremo naprej. Okoli 12ih nova novica.