Magazin > Odnosi in prosti čas
126 ogledov

O teh težavah med seksom ženske molčijo

nelagodje Profimedias
Čeprav je seks najlepši, če se mu popolnoma predamo in izklopimo možgane, je to včasih nemogoče. Med spolnostjo namreč mnogokrat pride do situacij, zaradi katerih bi se najraje vdrli v zemljo.

To je le nekaj najpogostejši neprijetnosti, o katerih ženske nočejo govoriti, se pa v postelji lahko zgodijo vsakomur.

Od kod ta zvok?
Vaginalni vetrovi med seksom so čisto običajen pojav, ki nastane zaradi krčenja in širjenja vagine, pri čemer se iz telesa iztisne zrak. Če bi se temu radi izognili, se odpovejte divjemu seksu, saj je ravno močna in hitra penetracija razlog za te nezaželene zvoke. Pa se je goreči strasti zaradi tega res vredno odpovedati?

Madež? Nisem bila jaz!
Verjetno ste na posteljnini po seksu že kdaj opazili moker madež. Možno je, da gre za njegov izliv, po vsej verjetnosti pa se je na postelji nabrala vaša vaginalna sluz, ki je v času ovulacije zelo gosta in lepljiva. Po ovulaciji pa je tekoča in zato med seksom mnogokrat konča na rjuhi. 

Zakaj me boli glava?
Ženske ponavadi glava boli pred seksom, mnogokrat pa se zaradi bolečin pritožujejo tudi po seksu. Za to so ponavadi krivi predivji ljubici, zaradi katerih z glavo udarjajo ob steno ali posteljno stranico.

Sedaj moram na stranišče?!
Ženskam lahko med seksom uide kakšna kapljica urina, kar je posledica pritiska na mehur. Ne obremenjujte se s tem. Vzburjeni partner tega sigurno ne bo opazil ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.