Magazin > Film & Glasba & TV
223 ogledov

O tem govori legendarna pesem Macarena!

Macarena Youtube
Španski duo Los del Rio je leta 1994 posnel legendarno pesem Macareno. Prav vsi poznamo koreografijo te pesmi, vendar, ali veste, o čem govori ta pesem?

Macarena je tista legendarna pesem iz 90. let prejšnjega stoletja, katere koreografijo pozna skoraj vsak človek na svetu, ki ima televizijo. A vendar, ste vedeli, o čem poje španski duo Los del Rio? Po tem, kar boste prebrali, vam pesem morda ne bo več všeč …

Pesem pripoveduje o dekletu, ki nosi ime Macarena. Macarena vara svojega fanta z dvema njegovima prijateljema, med tem ko je on v vojski. Zabava za celo družino na spomladanskem pikniku? Ne povsem, zdaj, ko poznate besedilo. Zagotovo ste na to pesem veselo poplesavali in mislili, da je pesem nedolžna in da je tudi njeno besedilo preprosto. Veselili ste se skupaj z Macareno, ki je veselo varala svojega izbranca in sanja o razkošnem življenju v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.