Magazin > VIP
94 ogledov

O usodi Slovencev odločal slavni Dieter Bohlen

filip, blaž Osebni arhiv
Filip Kržišnik in Blaž Slanič (FB Acrobatics) sta se predstavila nemškemu občinstvu. Nastopila sta namreč v šovu Das Supertalent.

V zadnji oddaji šova Das Supertalent, ki ga vrtijo na nemškem RTL-u, sta nastopila tudi slovenska akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, ki ju je širša Slovenija spoznala v šovu Slovenija ima talent.

Filip in Blaž sta se uvrstila v naslednji krog, o njuni usodi pa je odločal glasbeni producent in nekdanji član dua Modern Talking Dieter Bohlen. Nad njima je bila zelo navdušena žirantka Victoria Swarovsk, žirant Bruce Darnell pa malo manj. "Bilo je OK, ni pa me 100-odstotno navdušilo,“ je izjavil. Bohlen je poudaril, da sta morala za svoj nastop vaditi dlje kot marsikateri drugi nastopajoči, zato ju je spustil v naslednji krog. "Ker sta simpatična,“ je še pripomnil.

Občinstvo prevzela z akrobacijami na električni rolki

filip, blaž | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Filip in Blaž sta tokrat svoje znanje pokazala na električni rolki. "Z električno rolko sva se srečala povsem po naključju. Videla sva, da postaja prava senzacija po spletu, da vsi norijo, a nihče z njo ni naredil nič presenetljivega. Kot adrenalinska odvisneža in ekstremna športnika pa imava vedno rada nove izzive in situacije, v katerih preizkušava še bolj nore elemente na še višjem in bolj zapletenem nivoju,“ je za Žurnal24 povedal Filip in dodal, da sta se na odru nemškega šova počutila zelo domače. "Počutje v tujini je bilo še malce bolj sproščeno kot doma, saj sva že poznala potek celotnega tekmovanja in sva bila pripravljena na vso čakanje, izpolnjevanje obrazcev, intervjuje in ostale obveznosti. Na odru Slovenija ima talent naju je širša slovenska publika vsaj deloma poznala, tako da sta bila aplavz in vreščanje med točko nekako pričakovana. V tujini pa naju še ne poznajo tako dobro, zato sva bila izjemno pozitivno presenečena, ko so naju spremljali s tako bučnim aplavzom, da sploh nisva slišala delov glasbene podlage. In tak sprejem nama res veliko pomeni.“

Naslednja postaja – Madrid

Naša akrobata se zavedata, da bosta morala svoj nastop za naslednjo oddajo dvigniti na še višji nivo. "Najin avdicijski nastop na Supertalentu je bil nekakšna predstavitev: kdo sva, s čim se ukvarjava in iz kje prihajava. Čista osnova, na kateri gradiva. Naslednji nastop bova dvignila na še višji nivo in gledalce popeljala do prave nepozabne izkušnje ter pustila žirijo odprtih ust. Če je bil sedaj nastop neverjeten in še nikoli viden na celem svetu, sva kot samouka in pionirja akrobatike v Sloveniji na pravi poti, saj bo naslednja točka prava poslastica!“ obljublja Filip, ki se danes z Blažem odpravlja v Madrid, kjer bosta nastopila v njihovi različici Talentov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.