Magazin > Odnosi in prosti čas
118 ogledov

Kdaj bi seksali moški in kdaj ženske?

seks miza Shutterstock
Najnovejša raziskava je pokazala, da so moški in ženske za seks razpoloženi ob povsem različnih urah v dnevu.

Ko je vprašanje seksa in nuje po seksu, so moški veliko bolj jutranji tipi kot ženske, te so bolj nočne ptice. Moški bi najraje seksal zgodaj zjutraj, to je med šesto in deveto uro zjutraj, ženske pa bi se strastem raje predajale ponoči, med enajsti zvečer in drugo uro zjutraj.

"Moški so najbolj pohotni še pred zajtrkom, med tem ko so ženske strasti najmočnejše zvečer,“ je povedal Richard Longherst, lastnik podjeta, ki proizvaja seks igračke LoveHoney in je izvedlo raziskavo.

Samo 16 odstotkov moških je izjavilo, da jim je do seksa največ pred spanje, medtem ko je 11 odstotkov žensk izjavilo, da jim je do seksa v jutranjih urah. Raziskava je tudi pokazala, da imajo ljudje nek poseben čut, da si poiščejo partnerja, ki ima podoben nagon in željo po seksu kot oni.

Več kot polovico vprašanih je odkrilo, da jim je zelo pomembno, da ima njihov partner ali partnerka podoben libido kot oni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.