Magazin
692 ogledov

Obdelala me je njena sestra

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Prišel sem malce prej kot ponavadi in verjetno je bila zato zoprna. Maja, moja punca, ki se je zadnje dneve obnašala, kot da me ni, je bila spet slabe volje. Ves čas je bila namrgodena in videti je bila kot zdolgočasen kup nesreče.

Nenadoma je vstala in rekla, da mora za mamo po neke stvari v lekarno ter me pustila samega z njeno starejšo sestro.  Nekaj minut sva sedela eden nasproti drugega, se smehljala, potem pa se pričela na ves glas režati.

"Koliko časa je ne bo?" sem vprašal Tadejo. "Kakšnih dvajset minut, kaj pa vem,“ je odvrnila.
Potem sva se še enkrat spogledala in planila skupaj. Tako zelo sem pogrešal tiste njene ustnice, njen jezik v svojih ustih in njeno prekleto drzno desnico v svojih hlačah. Takoj me je zgrabila za junaka, ga pripravila do tega, da je skočil pokonci in mi povsem odpela hlače.

Tega nisva počela prvič, a vedno sem mislil, da je zadnjič. Takoj se je znašla na kolenih pred menoj in zaljubljeno opazovala trdega tiča pred seboj. "Lepega imaš," je rekla in ga počasi vzela v usta.

Ni lepšega kot nepričakovana oralna obdelava sredi belega dneva. Bila je tako drugačna od svoje sestre, da skoraj nisi mogel verjeti, da sta v sorodu. Maja ves čas nadrkana, brez volje za karkoli, v postelji pa kot, da je ne bi bilo. Njena sestra, po drugi strani, pa odpiljena do konca in vedno pripravljena sleči hlačke za hitro akcijo.

Grabil sem jo za lase in jo potiskal na tiča. To je imela rada in kadar sem ji to počel je še prav posebej zapeljivo momljala s polnimi usti. Ves čas me je grabila za mošnjo in z očmi zavijala navzgor proti meni.

Vse hitreje sem se pričel zibati v bokih proti njej, potem pa se mi je v nekem trenutku izmaknila.
"Da ne bi slučajno …,“ "Prav dosti časa nimava,“ sem se branil. Potem je vstala, se pred menoj slekla do konca in mi znova pokazala, zakaj sem tako obseden z njo. Morda v obraz ni bila tako lepa kot njena sestra, ampak njeno telo …

Huh, to pa je nekaj posebnega! Zgrabil sem jo za zadnjico in jo potegnil k sebi. Njene dolge noge so se pričele ovijati okoli mene, jaz pa sem moral uporabiti vso svojo moč, da sem jo spravil v svoje naročje in pospremil na pravo mesto.

Ves čas je nesramežljivo javkala, me ščipala za ramena in dvignila noge visoko v zrak, ko sem jo s hrbtom položil na posteljo. Prijela se je za gležnja in sikala proti meni skozi zobe: "Daj me zdaj! Daj me, preden pride Maja! Jaaaa, to mi delaj! Na njeni postelji, mmm …"

Globoko v njeni ozki češplji sem na mestu držal utripajočo zverino, vse dokler me ni potisnila od sebe in spet kriknila, naj ga zabijem nazaj. Rada je imela bolj grobo igro in ni se branila niti kake klofute po ritnicah. Očitno je uživala, če jo je skelela in se je na čvrstega tiča v sebi lahko spomnila vsakokrat, ko je tisti dan sedla nanjo.

Nenadoma se je znašla na meni in s svojim mednožjem pričela gnesti moje premoženje, potem sem jo zvrnil na stran in na koncu sva pristala na tleh.
„Ti pa si zmešan, hahaha!“ se je režala. !Dovolj bo, sestra bo vsak hip tu.“ !Dovolj?! Še prišlo mi ni,“ se nisem dal.

Ko pa sem videl njeno pohotno telo na vseh štirih pred seboj in njeno čudovito ritko, ki se mi nastavlja, da bi razrešila še zadnjo težavo, sem vedel, da ne bom potreboval več veliko. Le nekaj sunkov v njenem tesnem objemu je bilo potrebnih, da mi je zmanjkalo slike pred očmi in sem onemogel obležal na njenem usločenem hrbtu. Ni bilo več dosti časa, vhodna vrata so se odpirala …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.