Šport > Nogomet
45 ogledov

Obetavni Srb pri Olimpiji

Đorđe Crnomarković SPS/NK Olimpija Ljubljana
NK Olimpija Ljubljana je močnejša za obetavnega srbskega osrednjega branilca Đorđa Crnomarkovića, ki je v minuli sezoni zastopal barve prvoligaša FK Javor Ivanjica.

Še ne 23-letni Đorđe Crnomarković je že lani trkal na vrata srbske članske izbrane vrste, pred podpisom pogodbe z zmaji pa so se za usluge tega osrednjega branilca, ki lahko po potrebi zaigra tudi na položaju levega bočnega branilca, ogreli pri Vojvodini, Crveni Zvezdi in Chievu. Toda med vsemi mikavnimi ponudbami, se je Crnomarković odločil za prihod v zmajevo gnezdo. Podpisal je triletno pogodbo.

"Prvi vtisi po prihodu v Ljubljano so izjemni. Zavedam se velike odgovornosti, ki jih prinaša igranje v zeleno-belem dresu. Olimpija je nedvomno velik klub z najvišjimi možnimi ambicijami. Ob tej priložnosti bi se zahvalil vsem, ki so mi pomagali uresničiti željo, da postanem član Olimpije. Storil bom vse, kar je v moji moči, da upravičim pričakovanja vodstva kluba, trenerjev, soigralcev, navijačev in naposled slovenske javnosti," je po podpisu pogodbe z NK Olimpija Ljubljana dejal 189 centimetrov visoki branilec Crnomarković.

“V svoje vrste smo zvabili branilca modernega kova, ki izpolnjuje vse kriterije za igranje v Olimpiji. Gre za nogometaša, ki ga poleg čvrste igre v obrambi in odličnega skoka odlikujejo tudi občutek za igro, natančne podaje in močan udarec. Z Đorđevim prihodom smo zapolnili kvoto levonogih osrednjih branilcev v tem prestopnem roku,” pa je dejal športni direktor Ljubljančanov Nenad Protega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.