Svet
83 ogledov

Obisk Firenc se lahko konča tudi tako

Vdor na parkirišču v Firencah
1/4
Profimedias
Okoli 20 avtomobilov, parkiranih v središču italijanskega turističnega mesta, je zdrknilo v odprtino, ki je nastala zaradi erozije reke Arno.

Lastnike avtomobilov, ki so bili parkirani na parkirišču na ulici Lungarno Torrigiani ob reki Arno v Firencah, je zjutraj pričakal nenavaden prizor. Parkirišče se je namreč okoli 6. 30 pogreznilo, domnevno zaradi erozije reke Arno.

Nastala je jama, dolga okoli 200 metrov, ki je s sabo odnesla 20 avtomobilov. Do nanavadnega dogodka je prišlo v turističnem predelu mesta med mostovoma Ponte Vecchio in Ponte alle Grazie.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:14 25.maj 2016.

    "Okoli 20 avtomobilov, parkiranih v središču italijanskega turističnega mesta, je zdrknilo v "Zdrknilo? Resno? Ne zdrsnilo ampak zdrknilo? je dr..lo dokler ni do konca zdr..ilo al kaj?

  • toros 12:14 25.maj 2016.

    Od kje vam informacija da se je to zgodilo zaradi erozije reke Arno, ko pa vsi italijanski časopisi pišejo, da je prišlo do poškodbe 70 cm vodovdne cevi ki kot kaže je več dni puščala in z izpiranjem materijala spodkopala ...prikaži več cesto oziroma parkirni prostor?