Svet
487 ogledov

Objavila šokantno fotografijo: "Sina je napaka stala življenja!"

asd Žurnal24 main
Kanadčan Michael Kent je vzel prevelik odmerek droge fentanil in en teden po tem v bolnišnici umrl. Fentanil je sto krat močnejši kot morfij, mladi pa vse bolj posegajo po njem. To žal ni prvi primer smrti.

Sherri Kent je na Facebooku objavila žalostno fotografijo s svojim 22-letnim sinom, ki umira. Teden dni po tem, ko je bila posneta, je Michael umrl. Mama jo je objavila konec aprila, družabna omrežja pa so po tem eksplodirala.

"Želim, da vsi vedo, da je moj sin Michael umrl zaradi prevelikega odmerka droge fentanil," je ob fotografiji pripisala mama, da bi opozorila na nevarnost droge. Opozarja, da zaradi fentanila v Kanadi vsak dan umre pet do sedem ljudi.

Gre za pravo epidemijo. Moj sin ni bil odvisnik, pač pa je naredil napako, ki ga je stala življenja, še pravi Kentova.

Fentanil v medicini uporabljajo za lajšanje bolečin, že samo dva miligrama pa lahko ubijeta odraslega človeka.

V Kanadi nobena droga ne ubije toliko ljudi kot prav fentanil. Krade nam otroke in najbližje. Prosim vas, delite mojo zgodbo z družino in prijatelji, da se preprečijo nove tragedije, prosi mati nesrečnega fanta.

Zaradi prevelikega odmerka fentanila je lani umrl tudi zveznik Prince.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • nergač 19:52 18.maj 2017.

    kako je onesnažil človeško okolje ta f

  • antitrust 17:22 18.maj 2017.

    Fiksič

  • moder 13:30 18.maj 2017.

    Da je lahko ta fentanil tako razširjen v medicini, je zaslužna zgolj prohibicija konoplje,... in da od konoplje še ni nihče umrl. Zato pa farmacevti kujejo miliardne dobičke,...