Svet
41 ogledov

Objavili sporočilo priče tragičnega dogodka

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
“Če ti povem, kaj se je včeraj dogajalo v hotelu, mi ne boš verjel,” se glasi sporočilo priče na družbenem omrežju WhatsApp. Nato nazorno pojasni, kaj se je usodne noči dogajalo.

Na dan prihajajo nove podrobnosti o skrivnostni smrti devetnajstletnega Domenica Maurantonia, ki je desetega maja padel iz petega nadstropja v hotelu v Milanu.

Mladenič iz Padove, ki je umrl med šolskim izletom na Expo, na sebi v času smrti ni imel ne spodnjih hlač in ne hlač, piše italijanska tiskovna agencija Ansa. Bile pa so najdene ob truplu, kar bi lahko potrdilo poročanje italijanske televizije Raitre, ki je objavila sporočilo priče tragičnega dogodka. Sodeč po pisanju je dogodek ni preveč pretresel.

Sporočilo na Watsapp

“Če ti povem, kaj se je včeraj dogajalo v hotelu, mi ne boš verjel,” se glasi sporočilo priče na družbenem omrežju WhatsApp.

“Povej mi vse,” se glasi odgovor. Nato priča pojasni: “Včeraj zvečer so prišli mladi iz šole v Padovi k nam v hotel … Ponoči so se tako napili, da je bilo grdo. Odločili so se, da bodo delali hece na hodnikih hotela. “Najboljši” od teh hecov je bil ta, da so se podelali na hodniku v petem nadstropju. Eden s tem ni bil zadovoljen in se je odločil, da se bo podelal skozi okno. Prijatelji so ga tako držali za roke, ko je kar naenkrat poletel dol. Mrtev. Prijatelji niso rekli nobenemu ničesar in so odšli nazaj v spalnico. Truplo pa so našli naslednje jutro.” Oseba se v odgovor smeje, smrt mladeniča se tudi nje ni dotaknila.

S tem bi bila lahko zavržena ugibanja o tem, da je dal fantu nekdo v pivo odvajalo. 

Čakajo na rezultate 

Preiskovalci še vedno nimajo rezultatov vseh analiz vzorcev pridobljenih med obdukcijo, pričakujejo jih šele v naslednjem tednu. V tem času pa se nadaljujejo preiskave tožilcev in preiskovalcev, ki si želijo odgovorov na vsa odprta vprašanja o dogajanju usodne noči.

Preberite še:

Je bil žrtev "nedolžnega" heca? 

Komentarjev 3
  • Optimus 22:34 21.maj 2015.

    Razposajenost?Prej debilnost.

  • maresem 21:56 21.maj 2015.

    Bedarije in kretenizmi se plačujejo tudi s smrtjo. Žal pa nima možnost kesanja.

  • valerijakregar 21:23 21.maj 2015.

    iz neokusne mladeniške razposajenosti v objem prezgodnje smrti.grenka šola,upam da mladi to prebirajo,maturantski izleti so na pragu,